منو

فرمانده سپاه استان کرمان: تامین آب شرب مناطق سیل‌زده باید در اولویت قرار گیرد

فرمانده سپاه استان کرمان گفت: بر اثر سیل آب بسیاری از نقاط به‌ویژه در روستاها قطع شده یا از نظر بهداشتی مشکل دارد و تامین آب شرب مردم باید در اولویت قرار گیرد.

۰۸ مرداد ۱۴۰۱

به گزارش ایستار، جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان کرمان ظهر امروز به ریاست محمدمهدی فداکار استاندار کرمان و با حضور سردار محمدعلی نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، جلالی و بیگ‌زاده معاونان استاندار و تعدادی از مسئولان استان در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری برگزار شد.

سردار محمدعلی نظری فرمانده سپاه استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه فرمانداران بر روی پیش‌بینی‌های هواشناسی حساس باشند، اظهار  داشت: فرمانداران باید به‌صورت میدانی و جهادی در صحنه حضور داشته باشند.

وی با بیان اینکه از مدیریت جهادی استاندار کرمان تشکر می‌کنم که به‌موقع در مناطق سیل زده استان حضور داشت، افزود: بازسازی خطوط آبرسانی شرب و کشاورزی بسیار اهمیت دارد.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به اینکه بر اثر سیل آب بسیاری از نقاط به‌ویژه در روستاها قطع شده و یا از نظر بهداشتی مشکل دارد، بیان کرد: تامین آب شرب مردم باید در اولویت قرار گیرد.

در این جلسه محمد خیراندیش رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه قنات‌ها، استخرها و جاده‌های بین اراضی بیشترین خسارت را دیدند، اظهار داشت: 5 هزار و 700 راس دام تلفات داشتیم که 5 هزار راس آن مربوط به شهرستان شهربابک است.

وی با بیان اینکه 860 رشته قنات از 50 تا 100 درصد تخریب شدند، گفت: احیای قنوات از الان باید انجام شود و اگر این کار به تاخیر بیفتد هزینه بازسازی آن خیلی بیشتر است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه عدم بازسازی و احیای قنوات کشاورزی استان را به سمت نابودی می‌برد، افزود: به بیش از چهار هزار کیلومتر شبکه آبرسانی بین اراضی و باغات خسارت رسیده است و به بالای 3 هزار و 500 میلیارد تومان خسارت به کشاورزی استان وارد شده است.

علی رشیدی مدیرعامل آب منطقه‌ای استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه سیل اخیر بسیار خاص و با دوره بازگشت خیلی طولانی است، اظهار داشت: در برخی مناطق دوره بازگشت آن حدود 100 سال و در برخی مناطق به 500 سال هم می‌رسد.

وی با بیان اینکه متاسفانه آب سیلاب‌های اخیر وارد سدهای استان نشده است، گفت: چیزی در حدود 4 میلیون مترمکعب آب وارد سد جیرفت و حدود 100 میلیون مترمکعب آب به سد تنگوئیه سیرجان وارد شده است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان کرمان با اشاره به اینکه از سال 1399 اقدامات خوبی برای لایروبی رودخانه‌ها در استان انجام شده است، افزود: این اقدامات به مهار سیلاب‌های اخیر بسیار کمک کرد و خوشبختانه رودخانه‌های لایروبی شده خطرساز نبودند.

محمد سلیمانی مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال استان کرمان نیز در این جلسه  امروز هشتم مردادماه در جلسه با بیان اینکه از فعالیت سامانه بارشی اخیر در استان برق 158 روستا تحت تاثیر قرار گرفت، اظهار داشت: هنوز 22 روستای استان بی برق هستند.

وی با بیان اینکه بیشترین مناطقی که قطعی برق دارند متعلق به شهرستان‌های رفسنجان و زرند است، گفت: براساس برآورد اولیه بیش از 10 میلیارد تومان به بخش برق شمال استان خسارت وارد شده است.

در این جلسه محمدمهدی مهدوی مدیرعامل شرکت توزیع برق جنوب استان کرمان نیز بیان کرد: در حال حاضر برق هیچ روستایی در مناطق تحت پوشش این شرکت قطع نیست.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 11 =

مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.