استاندار کرمان گفت: در حالی که میانگین کشوری سفرها در سال جاری 12 درصد افزایش داشته، استان کرمان شاهد ورود 20 درصدی مسافر و گردشگر است.
به گزارش ایستار، محمدمهدی فداکار ظهر یکشنبه 28 اسفند ماه در آخرین جلسه شورای اداری استان کرمان در سال 1401 با تقدیر از زحمات یک ساله مدیران عنوان کرد: خدمت به خلق خدا از بزرگترین نعمتهای الهی است و امیدواریم این فرصت خدمتگزاری را قدر بدانیم.
وی ابراز داشت: در تعطیلات نوروز دستگاههایی چون هلالاحمر، میراث فرهنگی، نیروی انتظامی، اورژانس و راهداری در راس خدمترسانی هستند و کار مضاعفی را در پیش دارند.
استاندار کرمان افزود: در حالی که میانگین کشوری سفرها در سال جاری 12 درصد افزایش داشته، استان کرمان شاهد افزایش 20 درصدی مسافر و گردشگر به برکت مزار شهید حاج قاسم سلیمانی است.
فداکار تصریح کرد: علاوه بر گردشگران نوروزی، حضور زائران مزار شهید سلیمانی را هم در کرمان خواهیم داشت.
استاندار کرمان افزود: 300 مدرسه برای اسکان نوروزی مسافران استان کرمان اماده شده است.
این چند ماه گذشته که عده ای شعار زن زندگی آزادی سر می دادند و پهلوی ها هم آب و تاب این شعار را زیاد می کردند، برخی نگاه امام (ره) به زن را با نگاه پهلوی به زن مقایسه کردند. شاه پهلوی می گفت زن باید فریبا باشد. اما امام(ره) چه می گفت و به زن چطور نگاه می کرد؟ زن در نگاه امام همیشه یک جایگاه ویژه داشت. این گزارش چند روایت است از مصداق توجه امام به جایگاه زن در خانواد.
دبیر نخستین سمپوزیوم مجسمه سازی رفسنجان برگزاری این رویداد را فرصتی برای حضور و رقابت سالم هنرمندان رفسنجانی عنوان کرد.
ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم
تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید