رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۱ را «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» نامگذاری کردند.
به گزارش ایستار، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی تبریک فرارسیدن سال نو، سال 1401 را «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» نامگذاری فرمودند.
این چند ماه گذشته که عده ای شعار زن زندگی آزادی سر می دادند و پهلوی ها هم آب و تاب این شعار را زیاد می کردند، برخی نگاه امام (ره) به زن را با نگاه پهلوی به زن مقایسه کردند. شاه پهلوی می گفت زن باید فریبا باشد. اما امام(ره) چه می گفت و به زن چطور نگاه می کرد؟ زن در نگاه امام همیشه یک جایگاه ویژه داشت. این گزارش چند روایت است از مصداق توجه امام به جایگاه زن در خانواد.
دبیر نخستین سمپوزیوم مجسمه سازی رفسنجان برگزاری این رویداد را فرصتی برای حضور و رقابت سالم هنرمندان رفسنجانی عنوان کرد.
ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم
تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید