استاندار کرمان با اشاره به اجرای سه پروژه بزرگ آبرسانی در استان گفت: خط انتقال آب شرب به شهرهای کرمان و رفسنجان از محل صنعت، ۴۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
به گزارش ایستار، محمدمهدی فداکار عصر امروز ۲۰ ارديبهشت ماه در بازدید از پروژه خط انتقال آب شرب به شهرهای کرمان و رفسنجان از محل خط انتقال آب خلیج فارس به صنایع جنوب شرق کشور در جمع خبرنگاران افزود: ۱۴۵ کیلومتر لولهگذاری از محل تصفیهخانه کرمان تا احمدآباد، نقطه اتصال به خط صنعت است که ۵۱ کیلومتر آن انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه سه پروژه آبرسانی مذکور بیش از ۲میلیون نفر از جمعیت استان را به لحاظ آب تامین میکنند، تصریح کرد: پروژه آبرسانی به کرمان و رفسنجان با اعتبار بیش از ۲ هزار میلیارد تومان در حال انجام است.
استاندار کرمان با اعلام اینکه در صورت عدم بروز مشکل در اجرای طرح، تا پایان سال شاهد بهرهبرداری آن خواهیم بود، اضافه کرد: تامین مالی پروژه آبرسانی به کرمان و رفسنجان بخشی توسط دولت و سازمان برنامه و بودجه، وزارت نیرو و تعهد استان تامین میشود.
وی خاطرنشان کرد: ۷۰۰ میلیارد تومان از تامین مالی این پروژه از محل صنایع استان است که امیدواریم آن هم تامین شود و پیگیر این موضوع هستیم.
فداکار با اشاره به اینکه برای سایر شهرستانهای استان که دچار تنش آبی هستند نیز خط آبرسانی کار میشود، گفت: اجرای خط آبرسانی جیرفت و عنبرآباد از محل سد جیرفت نیز آغاز شده است.
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه در حوزه تامین آب شرب با این سه پروژه بخش عمدهای از مشکلات حل خواهد شد، ادامه داد: خط آبرسانی به بم و براوات از سد نسا شهرستان بم آماده شده و با حضور مقامات رسمی کشور افتتاح خواهد شد.
فداکار گفت: اعتبار سه طرح آبرسانی که در حال اجراست حدود ۴ هزار و ۵۰۰میلیارد تومان است.
پروژه بم و براوات آماده بهره برداری است و
پروژه آبرسانی به جیرفت ۲ سال دیگر آماده بهره برداری میشود.
به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان کرمان، پروژه انتقال آب از خط صنعت به رفسنجان و کرمان، طرح اضطراری است که 30 میلیون متر مکعب تخصیص آب را شامل میشود.
عملیات اجرایی پروژه اضطراری انتقال آب شرب به شهرهای کرمان و رفسنجان از سامانه انتقال آب خلیج فارس به صنایع جنوب شرق کشور، 20 بهمن 1401 در سفر علی اکبر محرابیان وزیر نیرو به کرمان آغاز شد و نیاز آبی حدود یک میلیون نفر را به میزان قابل توجهی برطرف میکند.
هنرجویان موسسه جوانههای کویر به مربیگری خانم «منا حجتی» موفق به کسب عناوین برتر شدند.
ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم
تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید