منو

فقر مالی مهمترین دلیل ترک تحصیل ۶۶۰۵ دانش‌آموز استان کرمان است

معاون آموزش و پرورش استان کرمان گفت: دلیل ترک تحصیل ۶۶۰۵ دانش‌آموز استان فقر مالی و نیازمندی ویژه بوده که در مناطق روستایی و عشایری بودند.

۱۲ تیر ۱۳۹۹

به گزارش ایستار به نقل از تسنیم، عباس ضیاء ظهر امروز در شورای آموزش و پرورش استان کرمان که با حضور سیدجواد حسینی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی و بصیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان در سالن شهید مرتضوی استانداری برگزار شد اظهار داشت: بر اساس اسناد بالادستی و دستور مقام معظم رهبری تفاهم‌نامه بین وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل امضا شده است.

وی با بیان اینکه از سال 92 در استان کرمان کار شروع شده است و توانستیم در بسیاری از شاخص‌ها رتبه استان کرمان را ارتقا بدهیم افزود: امروز کرمان جزو چهار استان برتر در جذب نوآموزان پیش دبستانی است.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه 92 درصد نوآموزان پیش دبستانی استان کرمان جذب شده است گفت: کودکانی که دارای فقر مادی و مشکلات اقتصادی بودند از تحصیل باز مانده‌اند.

وی با بیان اینکه گستردگی و پراکندگی استان کرمان و ازدواج زودهنگام دختران در مناطق روستایی از دیگر عواملی است که باعث بازماندگی کودکان از تحصیل شده است تصریح کرد: دلیل ترک تحصیل 6 هزار و 605 دانش‌آموز استان کرمان فقر مالی و نیازمندی ویژه بوده که در مناطق روستایی و عشایری بودند و که 346 نفرآنها کودک استثنایی بوده‌اند.

سیدمصطفی آیت‌اللهی‌موسوی معاون امورعمرانی استاندار کرمان نیز در این جلسه اظهار داشت: در شهر کرمان در فصل تابستان با کسری آب روبه‌رو هستیم.

وی با بیان اینکه از منابع آبی موجود باید به صورت بهینه استفاده کرد گفت: ساخت و ساز در حاشیه شهر مقرون به‌صرفه نبوده و امکان آبرسانی و شبکه انتقال آب هم وجود ندارد.

معاون امورعمرانی استاندار کرمان با اشاره به اینکه در بافت فرسوده موجود در مرکز شهر زمین زیادی وجود دارد که بهتر است به جای اینکه هزینه خط انتقال آب کنیم این هزینه را در خرید زمین در بافت فرسوده انجام بدهیم افزود: شهر کرمان هم به اندازه کافی وسعت دارد و افزایش وسعت بیش از این به صلاح نیست.

تحصیل 4680 دانش‌آموز استثنایی در مدارس استان کرمان

احمد اسکندری‌نسب در این شورا اظهار داشت: در سفر معاون وزیر آموزش و پرورش به استان کرمان چندین مدرسه افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

وی با بیان اینکه استانداری کرمان همواره یاری‌گر سیستم تعلیم و تربیت استان بودند که جای تقدیر دارد گفت: چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان در سال جاری برگزار شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه در استان کرمان 97 مدرسه ویژه استثنایی داریم افزود: ساخت و تجهیز مدارس ترکیبی در دستور کار آموزش و پرورش است و هیچ تفاوتی بین دانش‌آموزان عادی و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه نیست.

وی با بیان اینکه اعتقاد داریم کمک به آموزش دانش‌آموزان استثنایی امری مقدس بوده و برکات زیادی دارد گفت: این دانش‌آموزان در عرصه قرآنی و ورزشی بسیار خوش درخشیدند و رتبه‌های برتر کشوری دارند.

اسکندری‌نسب از ساخت 5 مدرسه استثنایی در استان کرمان و ساخت سه سالن ورزشی برای این دانش‌آموزان در شرق استان خبر داد و افزود: 4 هزار و 680 دانش‌آموز استثنایی در مدارس استان کرمان تحصیل می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در جلسه قبل شورای آموزش و پرورش استان کرمان مقرر شد 60 هکتار از اراضی با مالکیت آموزش و پرورش به دانشگاه فرهنگیان برای ساخت دانشگاه واگذار شود گفت: اداره آب منطقه‌ای استان کرمان عنوان کرد که در این منطقه امکان آبرسانی سخت است و نیاز است راهکار دیگری ارائه شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه در استان کرمان حدود 5 کیلومتر بر تجاری املاک آموزش و پرورش است افزود: 760 مغازه متعلق به آموزش و پرورش وجود دارد که با تغییر کاربری می‌توان از این املاک استفاده بیشتری در راستای توسعه علم و دانش کرد.

وی با اشاره به اینکه بازگشایی مدارس در ابتدای سال تحصیلی جدید نیازمند مشارکت همه دستگاه‌ها است و امیدواریم در این امر به آموزش و پرورش کمک شود گفت: امسال در بازگشایی مدارس بیماری کرونا نیز وجود دارد و در این شرایط فعالیت‌های مدارس آغاز می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان ادامه داد: در سال 99 تعداد 400 کلاس درسی توسط اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان ساخته و به آموزش و پرورش تحویل داده می‌شود


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 15 =

مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.