مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان گفت: 12 شهر استان تنش آبی دارند که 65 درصد جمعیت شهری آن در وضعیت قرمز و 23 درصد در وضعیت سبز هستند.
به گزارش ایستار به نقل از فارس ، محمد طاهری در جلسه بررسی مسائل آب شهر کرمان اظهار داشت: از چاههای دشت کرمان 2 هزار لیتر حداکثر ظرفیت تامین آب شهر است به شرط اینکه همه در مدار بهرهبرداری باشند و هیچ اتفافی در سامانه آبرسانی نیفتد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان با بیان اینکه هر ثانیه که برق دچار چالش شود ما این میزان آب را نداریم، افزود: تا اوایل تیرماه با کمترین مشکل، شهر را اداره کردیم در حالی که نیاز آب شهر کرمان براساس جمعیت و حاشیهنشینها 3 هزار لیتر در ثانیه است، به تابستان و گرما که نزدیک میشویم مشکلات و تبعات بهرهبرداری از تاسیسات هم بیشتر میشود.
وی عنوان کرد: هر کولر در هر ساعت 20 لیتر آب مصرف میکند که 230 هزار واحد مسکونی داریم که 30 تا 40 هزار کولر روشن میشود و شبانهروز روشن بودن کولرها یعنی توان تامین و ذخیره ما را میگیرد و مشکل در تامین آب پیدا میکنیم.
طاهری ادامه داد: کرونا هم برای مصرف زیاد آب مزید بر علت شده است و حاشیهنشینها به سرعت افزایش مییابند و نارضایتی عمده ما هم در تأمین آب است.
وی با اشاره به اینکه دو مرحله حادثه موجب شد تولید ما کاهش یابد، گفت: با توجه به طول شبکه و گستردگی شهر برای اینکه دوباره خلأ برطرف شود و به نرمال برسد، زمان میبرد.
طاهری تصریح کرد: از گنبد جبلیه و به سمت آرامستان جدید تا چهار راه سیدی، منطقهای بدون هیچ معیار و شاخص و استانداردی ساخته شده و جمعیت سنگینی را در منطقه داریم که انتقال همین میزان آب موجود کار کوچکی نیست و از نکات چالشی و اساسی شهر کرمان شده که باید برای رفع آن برنامهریزی شود.
وی اضافه کرد: منطقه دوم مشکلدار و چالشدار ما شهرک مطهری و مسکنهای مهر و ساخت و سازهای اطراف است که عموما آپارتمانهاییست که ساخت و ساز آن پیشبینی برای مخزن ندارند و یا استاندارد نصب نشدهاند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان بیان داشت: ما مشکلاتی در پرداخت حقوق کارمندان داریم اما آبرسانی را باید با تانکر انجام دهیم و خدمت به حاشیه شهر بدهیم و کسی پاسخگوی هزینهها و مشکلات پشتیبانی آنها نیست.
وی در ادامه با بیان اینکه80 درصد آب از منطقه قریهالعرب میآید، ابراز کرد: آنچه تعهد آب و فاضلاب بوده اجرا شده، 11 کیلومتر خط لوله و 5 حلقه چاه وارد مدار شدند اما همه چاههای شهر کرمان با عمق 150 متر و زمینهای آبرفتی ما به طور متوسط 10 تا 15 درصد کاهش طبیعی دارند و بعضی از چاههای دشت حسینآباد 20 لیتر آب میکشند.
طاهری عنوان کرد: 70 درصد چاههای حسینآباد و جوپار برای روشن کردن مقرون به صرفه نیست اما ما از همین استفاده میکنیم و چاهها را جابهجا می کنیم ضمن اینکه در شبکه توزیع آب شهر امکان دست زدن و بالا شهر و پایین شهر وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: 120 تا 150 هزا ر نفر جمعیتی است که برداشت غیرمجاز آب در شهر داریم.
طاهری با بیان اینکه جیرهبندی در آب حوادث را بالا میبرد و تلاطم شبکه را به وجود میآورد، افزود: بهترین شکل این است که تغییر فشار از ایستگاههای سطح شهر را داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه تفکیک آب فضای سبز از شرب از مصوبات قبلی بوده، ادامه داد: چاههای آب کشاورزی به لحاظ کیفیت قابل بهرهبرداری و استفاده نیست.
طاهری بیان کرد: چاههای اجارهای تماما با نقطه یو تی ام آماربرداری شدند و با تمام آنها برای مدت دو تا سه ماه مذاکره کردیم حتی یک حلقه چاه که به هر قیمتی اجاره بدهد وجود ندارد. اگر سه سال متوالی چاهی را میشناسید که 10 و 20 روز اجاره دهند به ما بگویند.
وی با تأکید بر برخورد جدی با پمپ گذاشتن و برداشت آب غیرمجاز گفت: ما امروز 10 پمپ غیرمجاز را تعطیل کردیم، اما برخورد قهری هم حد و مرزی دارد.
طاهری عنوان داشت: 12 شهر ما تنش آبی دارند که 65 درصد جمعیت شهری آن در وضعیت قرمز و 23 درصد در وضعیت سبز هستند و روستاهای پرجمعیتی در نزدیکی 35 کیلومتری شهر کرمان داریم از جمله رباط و سعدی از دشت جوپار آب میبرند.
وی اظهار کرد: سفره و زون بسیار محدودی در کرمان داریم برای نقاط متعددی آب میبرند، باید برای استان به ویژه شمال استان و شهر کرمان و ر فسنجان برنامه اضطراری داشته باشیم، در 10 سال گذشته این مشکل را داشتیم و ما هم دستمان کوتاه است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان ابراز داشت: شبکه آب مکانیکی است و زیرزمین، فرسودگی بالایی دارد، مانند شبکه برق نیست نگهداری دو هزار کیلومتر شبکه آبرسانی هزینه بالایی دارد.
در حاشیه سیزدهمین سمینار آموزشی متروپلیس در مشهد مقدس، تفاهمنامه اقدام مشترک بین شهرداریهای رفسنجان و مشهد امضا شد
فرماندار رفسنجان از اختصاص بودجه ۸۰۰ میلیارد ریالی برای دوبانده کردن قسمت کمال آباد نوق تا جوادیه فلاح و نیز روکش کردن محور خبر داد و گفت: هر ساله شاهد تصادفات منجر به مرگ در این محور هستیم که با کمک نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس بودجه ساماندهی این محور اختصاص یافته است.
ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج استان کرمان در رفسنجان همراه با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم
تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید