منو

آیا این مدرس،درس می گیرد؟؟؟

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

تارنمای خبری ایستار //عزل خرمی شاد تنها پس از ۷ ماه از انتصاب او به عنوان مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران واقعه مهمی در تاریخ حیات این مجموعه صنعتی بزرگ است.به شکل واقع بینانه ، شرکت ملی صنایع مس ایران از آغاز دور دوم مدیر عاملی سعد محمدی چون زورقی شکسته بادبان ، در جریانی خلاف واقعیات سیاسی،اجتماعی و اقتصادی گرفتار آمد و همین حرکت در مسیر خلاف واقعیات ، منجر به آن شده که کرسی مدیرعاملی شرکت مس چنین لرزان شود.

واقعیات مهمی که ساکنان ساختمان ساعی ، پنبه در گوش و انگشت بر چشم ، لجاجت عجیبی برای نشنیدن و ندیدن آن داشته اند.حضور چهره کارکشته ای چون مدرس خیابانی در راس شرکت مس شاید کور سوی امیدی باشد برای سکینه یافتن این زورق شکسته بادبان.

ابتدا بر خود لازم می دانیم،پیش از هر سخن خدمت آقای دکتر مدرس خیابانی،مدیرعامل محترم و جدید شرکت ملی صنایع مس ایران خیر مقدم عرض کرده و از سویدای دل موفقیت روز افزون ایشان را در اداره سیاسی ترین صنعت کشور از درگاه احدیت مسالت نماییم.

آقای مدرس خیابانی؛ نفس حضور شما در مجموعه شرکت مس قاعدتاً برآیندی است از توافقات ارکان سیاسی و اجتماعی تعیین کننده موجود در مجموعه استان کرمان،که این توافقات و ارکان می بایست چراغ راه و تعیین کننده سیاست شما در شرکت مس باشد.بیش از هرچیز به احوال و سیاست های اشتباه پیشینیان خود نظر کنید،از سعد محمدی،رستمی و خرمی شاد عبرت بگیرید ، باشد که شما اولین مدیرعاملی باشید که بیش از دوسال در این سمت مهم باقی بمانید.

جناب مدرس خیابانی؛ اصل اول برای ما تامین منافع شهرستان رفسنجان و مردمان آن است،این آرمان تقلیل ناپذیر و حداکثری است.این دقیقاً همان نقطه اختلافی است که تمامی کنش‌ها و واکنش ها از آن آغاز شده و به آن ختم می شود.

این شهر و مردمانش بیش‌ از ۷۰ درصد درآمد شرکت مس را تامین می‌کنند،مضاف بر آنکه بیشترین ذخایر حقیقی ، نه ساختگی! مس ایران نیز در قلب این سرزمین خفته است.پس نه چون سعد محمدی که نان رفسنجان را می خورد و آب به آسیاب آذری ها می‌ریخت و نه چون رستمی که با اتوبوسی از نوسبیلان شستایی به دنبال قرق شرکت مس بود و نه چون خرمی شاد با سرمایه‌گذاری بر روی دو سیاستمدار تاریخ مصرف گذشته متعلق به جریانهای سیاسی دگم و ورشکسته به دنبال پادشاهی بر صنعت مس میگردید، نشوید ، بلکه با چشمی بیدار و ذهنی هوشیار به دنبال تحقق منافع مردم رفسنجان باشید ،زیرا در رفسنجان گروهای سیاسی و اجتماعی و مردمی ایی در حال رشد و نمو هستند که با همین ذهن هوشیار و چشم بیدار عملکرد شما را رصد می کنند.

نکته مهم بعدی انتخاب معاونین و مشاورین کاربلد و آشنا به مسائل اجتماعی و سیاسی منطقه کرمان به ویژه شهر رفسنجان است.مشاورینی که چون گذشتگان مدیرانی را به شما تحمیل نکنند که درچشم مردمان خطه رفسنجان مردود و مطرود هستند.

نکته مهم بعدی ، میدان دادن به نیروهای متخصص،بومی،انقلابی و کاربلد است.اقدامی که رستمی و خرمی شاد با همه توان در مقابل آن ایستادند وصد البته تاوان سنگینی برای آن پرداخت کرده‌اند.تصور نکنید با به میدان کشیدن یکی دو چهره وابسته به جریانهای سیاسی ورشکسته و دگم می توان خط اصیل انقلاب را در رفسنجان تطمیع کنید، که اگر چنین سیاستی به نتیجه می‌رسید پیشینیان شما کماکان بر کرسی مدیرعاملی نشسته بودند و نوبت به شما نمی‌رسید.

جناب مدرس خیابانی،مدیر عامل محترم شرکت ملی صنایع مس؛ خالصانه به شما توصیه می کنیم بساط این حجم عظیم از شرکت های بی خاصیت و کم بازده ساخته شده توسط عده ای سودجو در اطراف شرکت مس را جمع کنید،نیروی انسانی دخیل در این شرکتها از مظلوم ترین کارکنان این صنعت هستند که همه سختی ها و مرارت های کارکنان شرکت مس را تحمل می کنند و در مقابل از کمترین مزایای این مجموعه صنعتی بی بهره هستند، که‌ این اقدام بدون شک هم به نفع شرکت مس است و هم کارکنان این شرکتها، و باقیات الصالحات ابدی را نیز برای شما بدنبال دارد.

نکته دیگر اینکه بیشتر از هر چیزی به مطالعه کمیته ورزش کذایی دست ساخته خرمی شاد بپردازید، که چگونه انتخاب یک شخص کارنابلد ، فرصت سوز ، دعوا درست کن و پرحاشیه، بحرانی را ساخت، که بخش بزرگی از رسانه ها،افکار عمومی،مدیران ارشد و جریان های سیاسی غالب شهرستان و استان را در مقابل خرمی شاد قرار داد.

نکته مهم آخر توجه به این واقعیت است که رفسنجان امروز رفسنجان ۱۰ سال و حتی ۵ سال پیش نیست،بدانید که سرنوشت شما امروز در رفسنجان رقم می خورد ، پس هرکه شما را به منافع این شهر و مردمانش نزدیک می کند،عزیز بدارید، و هرکه شما از این شهر و مردمانش دور می کند خوار شمارید که پیشینیان شما از واقعیت غفلت کرده، و همین شد که امروز شما میراث دار آنان هستید.

والسلام

 


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 15 =

مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.