منو

اتمام پروژه‌ی بخش زنان بیمارستان علی بن ابیطالب به چهارمیلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان  بیان کرد: پروژه بخش زنان بیمارستان علی بن ابیطالب بااعتباری بالغ‌بر ۴ میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید امیدوارم با پاسخ مثبت مجتمع مس سرچشمه رفسنجان به زودی شاهد افتتاح این پروژه باشیم.

۰۷ شهریور ۱۴۰۳

به گزارش ایستار، اصحاب رسانه شهرستان رفسنجان در تور یک روزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از بخش اورژانس زنان و زایمان، بخش بستری زنان و مرکز درمان سکته های مغزی(استروگ سنتر) بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع)، معاونت غذا و دارو، مرکز نوآوری سلامت دکتر حسین آذین و اورژانس پیش بیمارستانی بازدید کردند.

وحید شاهرخی محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان  در پایان این بازدید در نشست صمیمی با خبرنگاران اذعان کرد: در حال حاضر تعدادی از بخش‌های درمانی با کمک خیرین راه‌اندازی شده و در حال خدمات‌رسانی به مردم هستند اما چندین بخش نیمه‌تمام هم وجود دارد که به طور مثال بخش زنان بیمارستان علی بن ابیطالب با تامین اعتبار هزینه آسانسور به مبلغ چهار میلیارد به بهره برداری خواهد رسید .

وی افزود: امابا توجه به شرایط فعلی اقتصاد نظام سلامت کشور، تأمین هزینه آسانسور ممکن نیست و از مجتمع مس سرچشمه در قالب مسئولیت های اجتماعی درخواست کمک کرده‌ایم‌ که امیدوارم بتوانیم به زودی شاهد افتتاح بخش زنان بیمارستان علی بن ابی‌طالب (ع) باشیم
محمدی شاهرخی همچنین با اشاره به اینکه بیمارستان علی بن ابی‌طالب (ع) با ۴ اتاق عمل عمومی بیش از چهل سال است فعالیت می‌کند، گفت: ساخت ۶ اتاق عمل جدید در بیمارستان  با کمک مرحوم سعیدی آغاز شد که متاسفانه عمر خیر بزرگوار به بهره برداری پروژه نرسید و هم اکنون این پروژه  ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وحید محمدی شاهرخی تاکید کرد: تعداد بیماران نسبت به چهل سال گذشته افزایش یافته و باید تعداد اتاق عمل بیمارستان بیشتر شود متأسفانه، به دلیل تغییر متعدد در مدیریت‌های مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، هیچ پاسخ مثبتی
نسبت به درخواست های دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان دریافت نشده است.
وی با توجه به اینکه مرکز نوآوری سلامت می‌تواند پیوند بین دانشگاه، صنعت و استارتاپ‌ها را مستحکم‌تر کند، بیان کرد: اخیرا مرکز نوآوری سلامت رفسنجان به نام دکتر حسین آذین  مجوز خود را دریافت کرده است که می‌تواند پیوند بین دانشگاه، صنعت و استارتاپ‌ها را مستحکم‌تر کند.
وی با اشاره به اینکه  دو عدد دستگاه‌هایHPLC  به حوزه معاونت غذا و دارو افزوده شده است، تاکید کرد:این دستگاه‌ها در اندازه گیری میزان آلودگی قارچ‌های موجود در مواد غذایی، به ویژه پسته، که رفسنجان در تولید آن مشهور است، نقش کلیدی ایفا می‌کند.
محمدی شاهرخی ادامه داد: آزمایشگاه معاونت غذا و دارو سال گذشته موفق به دریافت تأییدیه به منظور صدور گواهی بهداشتی پسته و مغز پسته به اتحادیه اروپا شده است که برای معاونت غذا و دارو اهمیت زیادی دارد؛ چراکه این تأییدیه می‌تواند در صادرات مؤثر باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد:در سال 1402 تعداد مراجعین به مراکز بهداشتی و درمانی تحت پوشش دانشگاه بیش از ۵۰۰ هزار نفر بوده است.
وی افزود:شاخص مورتالیتی، که نسبت مرگ و میر در بیمارستان به تعداد بیماران بستری را نشان می‌دهد، از ۲.۸ درصد در سال ۱۳۹۹ به ۱.۵ درصد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است و همچنین در شاخص خطرسنجی بیماری‌های قلبی و عروقی از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ از ۱۵ درصد به ۴۰ درصد ارتقاء یافته است.
در پایان یادآور شد: میانگین زمان رسیدن اورژانس در دانشگاه بر بالین بیمار در جاده از ۲۱ دقیقه به ۱۱ دقیقه کاهش یافته و در شهر هم  از ۱۱ به ۸ دقیقه رسیده است.

 


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 1 =

مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.