منو

تجلیل اتاق بازرگانی از استاندار سابق کرمان

محمدمهدی فداکار استاندار سابق کرمان از سوی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان به پاس تلاش برای توسعه و پیشرفت اقتصادی و حمایت از فعالان بخش خصوصی تجلیل شد.

۰۶ دی ۱۴۰۳

به گزارش ایستار، صبح امروز در صد و پنجمین شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی از محمدمهدی فداکار استاندار سابق کرمان از سوی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان به پاس حضور 100درصدی در شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی و تلاش برای توسعه و پیشرفت اقتصادی تجلیل شد.شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان در دوران مدیریت محمدمهدی فداکار موفق به کسب رتبه برتر کشوری شد.

سید مهدی طبیب‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در سخنانی اظهار داشت: فداکار استاندار سابق کرمان در جلسات شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی حضور 100 درصدی داشت و این شورا جزو برنامه‌های اولویت‌دار وی بود.محمدعلی طالبی استاندار کرمان نیز در سخنانی اظهار کرد: برای ارزیابی موفقیت یک مدیر باید به نوع نگاه بخش خصوصی و مردم به آن شخص توجه کرد، بنابراین وقتی بخش خصوصی استان کرمان ارزیابی و نگاه مطلوبی به فداکار استاندار سابق دارد، نشان می‌دهد وی یک مدیر موفق در استان بوده است.

همچنین محمدمهدی فداکار استاندار سابق کرمان با قدردانی از فعالان بخش خصوصی استان گفت: اتاق بازرگانی کرمان در انتقال و ساماندهی درخواست‌های فعالان اقتصادی تلاش می‌کند و ما هم در حد توان سعی کردیم به آنها کمک کنیم.وی تصریح کرد: اعتقاد داشتم می‌توان با کمک دوستان در اتاق بازرگانی استان کرمان کار بزرگی برای توسعه و پیشرفت و همچنین رفع مسائل و مشکلات انجام داد.

فداکار با اشاره به موفقیت‌ها و تلاش‌های اتاق بازرگانی استان کرمان در زمینه‌های مختلف و انجام کارهای پژوهشی اظهار داشت: این ظرفیت‌های اتاق فرصت کم‌نظیری برای مدیریت استان فراهم کرده است.

 


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − چهار =

مطالب مرتبط
افتتاح دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» به مناسبت روز رفسنجان با حضور هنرمندان و مسئولان

دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» همزمان با هجدهم دی ماه و روز رفسنجان در سالن سینما هنر مجموعه خجسته آگاه آغاز شد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
شهردار رفسنجان: میدان شهید رئیسی جاذبه‌ای مهم برای گردشگری و توسعه شهری است

مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان در نشست خبری ، پروژه میدان شهید رئیسی را به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های عمرانی و گردشگری شهر معرفی کرد و از تلاش‌های شهرداری برای زیباسازی ورودی های شهر و جذب گردشگران خبر داد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
۷ ساله شدن شوراها منتفی شد/برگزاری احتمالی انتخابات در ۱۴۰۵

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هفت ساله شدن شوراها منتفی شده و قرار است یک سال اضافه شود. ما به دنبال یک سال اضافه یا کم شدن نیستیم و گفتیم آنچه به صلاح است صورت بگیرد. پیشنهاد دادند که انتخابات شوراها یک سال عقب بیفتد و در سال ۱۴۰۵ برگزار شود و انتخابات مجلس و ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۷ برگزار خواهد شد.

۱۷ دی ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.