تارنمای خبری ایستار//با گشتی کوتاه در صفحات شبکههای اجتماعی، به محتواهایی برمیخوریم که از نظر کیفیت و مضمون، گاه نکات جالبی در خود دارند. یکی از موضوعات پربازدید در این شبکهها نقد رفتارهایی است که برخی افراد برای ابراز وجود خود، با محتوای اغراقشده و صرفاً بهمنظور متفاوت به نظر رسیدن، منتشر میکنند. این محتواها که در اصطلاح این روزها «ادایی» خوانده میشوند، گاهی آنقدر تهوعآور و آزار دهندهاند که برخی کاربران شبکههای اجتماعی با تمسخر به آنها واکنش نشان میدهند.
این رفتارهای ظاهراً متفاوت، تنها محدود به فضای مجازی نیستند. اخیرا برخی سیاسیون هم برای بزرگنمایی و نشان دادن فهم خود، دست به اقدامات اینچنینی میزنند.
در استان کرمان، استاندار سابق، در دولت شهید رئیسی، نه تنها یک فرد، بلکه گروهی از نوجوانان فرهیخته استان را به عنوان مشاورین خود منصوب کرد ،با آنان جلسه میگذاشت و به نظرات آنها توجه میکرد. اما استاندار کنونی استان کرمان، که خود متولد یزد و اصالتاً یزدی است، در اقدامی عجیب تنها یک نوجوان را به عنوان «مشاور نسل زد!!! » منصوب کرده است. این اقدام ادایی با واکنشهای منفی و انتقاد شدید افکار عمومی و فعالان فرهنگی استان مواجه شده است.
حال استاندار محترم، که ادعای دکترای علوم سیاسی دارد، باید به این سؤالات پاسخ دهد:
«نسل زد» چیست و چه ارتباطی با فرهنگ مردم کرمان دارد؟
آیا شبیهسازی تعاریف غربی با فرهنگ بومی ایرانی – اسلامی که همواره به اشتباه در جبهه اصلاحات مطرح شده، در اینجا هم صحیح است؟
انتصاب تنها یک نوجوان به عنوان مشاور چه کمکی به شناخت این نسل و تصمیمسازی بر اساس آن میکند؟
اگر هدف از این انتصاب تنها «رزومهسازی» برای یک نوجوان باشد، بهتر بود که استاندار محترم گروهی از مشاوران نوجوان از طبقات مختلف اجتماعی استان کرمان را تحت عنوانی متناسب با فرهنگ ایرانی – اسلامی منصوب میکرد تا اتهام «ادایی» و رفتارهای غیرواقعی به دنبال نداشته باشد.
در پایان، توصیه میکنیم که استاندار محترم و گروه مشاورانشان که به نظر میرسد ایدههای ادایی اینچنینی را مطرح کردهاند، چندین جلد کتاب در زمینه فرهنگ و تاریخ ایران و کرمان مطالعه کنند تا از طرحهای مندرس و خارج از واقعیت جلوگیری کنند و در تصمیمگیریهای خود با درک عمیقتری از فرهنگ بومی اقدام کنند و برای یک کپی کاریکاتوری از اقدام قبلی دیگران اینگونه به به و چه چه نکنند.
ضمنا جهت اطلاع عکس هایی از تقدیم احکام مشاوران نوجوان استاندار سابق بازنشر میگردد
معاون شهرسازی و امور زیربنایی شهرداری رفسنجان از احداث میدانی جدید در ضلع جنوبی بلوار ولایت خبر داد که طی کمتر از یک هفته به بهرهبرداری رسید.
فرماندار رفسنجان در نشست "سهشنبههای صنعتی" به ۶۷ واحد صنعتی فعال در شهرستان اشاره کرد که با معضلاتی همچون عدم نقدینگی و قطعی برق دست و پنجه نرم می کنند.
ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم
تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید