منو

اهدای ۱۴ دستگاه ویلچر برقی به مددجویان بهزیستی در رفسنجان؛ اهدایی مقام معظم رهبری

۱۲ خرداد ۱۴۰۴

به گزارش ایستار، صبح امروز آیین اهداء ۱۴ دستگاه ویلچر برقی به افراد دارای معلولیت تحت حمایت اداره بهزیستی با حضور معاون هماهنگ کننده و مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان و جمعی از مسئولان رفسنجان و خانواده‌های توان‌یابان در سالن زکریا این شهر برگزار شد.

این مراسم به همت بسیج سازندگی، مجمع جهادگران بسیج و قرارگاه محرومیت‌زدایی و با همکاری بهزیستی برگزار شده است.

قرارگاه محرومیت‌زدایی کشور یک هزار و ۸۰۰ ویلچر برقی را به مددجویان بهزیستی اهدا نموده که از این تعداد ۹۶ ویلچر به استان کرمان اختصاص داده شده و ۱۴ دستگاه نیز به رفسنجان اهدا شده است.

ویلچرهای برقی توزیع‌شده، با توجه به استانداردهای لازم، برای تسهیل رفت‌وآمد و افزایش استقلال افراد دارای معلولیت طراحی شده‌اند.


برچسب ها:
مطالب مرتبط
مطالب پیشنهادی
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.