به گزارش ایستاربه نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان،مجید رنجبر کاظمی سه شنبه (۱۶ دی) ضمن تسلیت به مناسبت شهادت حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: برای مبارزه با شیوع بیماری کرونا طرح شهید حاج قاسم سلیمانی از ابتدای آذر ماه در کشور کلید خورد.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان این طرح را شامل کمیته های اجرایی و نظارت عنوان کرد و افزود: در کمیته نظارت که زیر نظر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی است؛ اقداماتی صورت گرفت و از ابتدای آذر ماه تا دهم این ماه با هماهنگی های لازم با نیروهای بسیج و هلال احمر در مجموع ۳۲ تیم تشکیل و بازرسی ها از صنوف مختلف انجام شد که در این بازدید ها به متخلفینی که پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کنند تذکرات و هشدارهایی لازم داده و در صورت تکرار تخلف آن واحد پلمپ و تعطیل می شود.
رنجبر کاظمی تصریح کرد: تا کنون در این طرح در رفسنجان نیروهای بسیجی و هلال احمر بیش از ۶ هزار و کارشناسان بهداشت هم ۶ هزار بازدید انجام دادند که این ۱۲ هزار بازدید منجر به تعطیلی ۵۰ مورد صنف و امکنه متخلف شد آن ها پروتکل های بهداشتی را امور خود رعایت نمی کردند.
وی خاطرنشان کرد: در شهرستان انار هم بازدیدها انجام شد و توسط نیروهای بسیج یک هزار مورد و توسط کارشناسان بهداشت هم یک هزار و ۸۰۰ مورد بازدید انجام شد و نتیجه این بازدیدها ۷ مورد تعطیلی در شهرستان انار بود.
رنجبر کاظمی با اشاره به اینکه طی این مدت با اجرای طرح شهید سلیمانی آمار بستری ها و مرگ و میر بسیار کاهش یافته و بیشتر شهرها از حالت وضعیت قرمز بیرون آمده اند از مردم خواست که همچنان پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و فکر نکنند با اینکه وضعیت نارنجی و زرد شده دیگر بیماری ریشه کن شده است.