منو

به جای دادن آدرس غلط به مردم ، گفتمان خود را تغییر دهید

شورای نگهبان هیچگاه مصلحت اندیشی را در عملکرد خود لحاظ نکرده است و به وظیفه قانونی خود عمل کرده است. در نهایت منطقی و عقلانی به نظر می رسد دولت حاضر و افراد وابستگان آنها به جای دادن آدرس غلط به مردم برای پوشاندن نقاط ضعف مدیریتی خود گفتمان خود را تغییر داده و همه آحاد مردم را برای شرکت پرشور در انتخابات تشویق کنند

۱۰ خرداد ۱۴۰۰

یادداشت به قلم سید محسن حسینی/ مدرس دانشگاه

بدون شک انتخابات در هر کشوری از اهمیت بسیاری برخوردار است. این مهم حتی در کشورهایی که ادعای دموکراسی هم دارند بسیار پر رنگ است حکومت ها تمام تلاش خود را انجام می‌دهند که مردم کشورشان حضور خوبی در انتخابات داشته باشند و به نوعی با این حضور مهر تاییدی بر عملکرد کاری خود بزنند در این میان ایران از جمله کشورهایی هست، که همیشه در کانون توجه بوده و این توجه در ایام انتخابات همواره بیشتر می شود.

در طول این سالیان دشمنان انقلاب و نظام در تلاش بودند که با دادن اطلاعات غلط و دروغ ،منتقل کردن احساس یاس و ناامیدی در جامعه به خصوص در بین قشر جوان، بزرگنمایی مشکلات جامعه و تاکید بر این جمله که شما رای بدهید یا ندهید فرقی ندارد! می خواهند حضور مردم را در این عرصه مهم کمرنگ کنند. البته لازم به ذکر است که متاسفانه عملکرد ضعیف دولت در حوزه های اقتصادی، اجتماعی معیشتی و ….در طول این هشت سال بر نارضایتی های به حق مردم دامن زده است.

 همچنین در این میان  کاندیدایی بودند و هستند که سالها قدرت و تریبون دستشان بوده و می توانستند به مردم خدمت کنند ولی امروز نقش اپوزیسیون به خود گرفته‌اند!! و دلسوز مردم شده‌اند. قبل از اعلام اسامی نهایی کاندیدای رئیس جمهوری اعلام کردند که اگر تایید نشوند این انتخابات را قبول ندارند!! در صورتی که واضح  است که باید فصل الخطاب همه ما مخصوصا کسی که می خواهد رئیس جمهور یک مملکت شود قانون اساسی است. و یکی از مهمترین وظایف رئیس جمهور اجرایی صحیح و کامل قانون اساسی می باشد.

 از سوی دیگر بعضی افراد در بدنه دولت و نزدیکان و وابستگان آنها پروژه جدیدی را برای پنهان کردن نقاط ضعف پر شمار خود در دوره مدیریتی آغاز کرده اند.  آنها هدفشان این است که عملکرد شورای نگهبان را در بحث تایید صلاحیت ها زیر سوال برده و آن را تضعیف کنند. و می گویند که اکثر  افرادی که تایید شده اند همگی از یک جریان خاص سیاسی هستند، این انتصابات است انتخابات نیست،و مردم در انتخابات شرکت نخواهند کرد و …. در جواب می توان به انتخابات سال ۱۳۸۰ اشاره کرد که تمامی افراد تایید شده از یک جریان خاص سیاسی بودندکه درنهایت همگی کنارگیری و رئیس‌جمهور دلخواهشان انتخاب شد.

شورای نگهبان هیچگاه مصلحت اندیشی را در عملکرد خود لحاظ نکرده است و به وظیفه قانونی خود عمل کرده است. در نهایت منطقی و عقلانی به نظر می رسد دولت حاضر و افراد وابستگان  آنها به جای دادن آدرس غلط به مردم برای پوشاندن نقاط ضعف مدیریتی خود گفتمان خود را تغییر داده و همه آحاد مردم را برای شرکت پرشور در انتخابات تشویق کنند. همچنین وظیفه تک تک ما به عنوان فردی که آینده این نظام و کشور برایمان مهم است باید افراد جامعه را به حضور در انتخابات ترغیب کنیم .انشالله در روز بیست و هشتم خرداد ماه با حضور بی سابقه و  پور شور جوابی دندان شکن به دشمنان قسم خورده این نظام و انقلاب خواهیم داد، انشاالله …


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − 3 =

مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.