بیش از یک سال است که ویروس منحوس کرونا در کشور ما جولان می دهد و صدای آژیر خطر معیشت اصحاب فرهنگ و هنر به صورت واضح شنیده می شود. قشری که تعداد زیادی از آنها تنها راه درآمد و گذران زندگیشان از راه انجام فعالیتهای هنری است و متاسفانه به دلیل عدم برنامه ریزی صحیح هنرمندان و خانواده آنها روزگار خوبی را سپری نمی کنند!!
یادداشت به قلم سید محسن حسینی/ مدرس دانشگاه
بسم الله الرحمن الرحیم
بیش از یک سال است که ویروس منحوس کرونا در کشور ما جولان می دهد و در طول این مدت توانسته با چندین جهشی که از خود نشان داده منهای اینکه باعث فوت تعداد قابل توجهی از هم وطنان شده، درآمد و معیشت بسیاری از اقشار و مشاغل را نیز تحت تاثیر خود قرارداده است. دولت حاضر هم به نظر ناتوان در کنترل این بیماری توپ را به زمین مردم انداخته و به جای حمایت های پایدار و ارائه راه حل های کاربردی ،اقدام به تعطیلی کامل مشاغل و کارها در زمانهای مختلف کرده است. یکی از اقشاری که در ایام کرونا بسیار آسیب دیده اند اصحاب فرهنگ و هنر هستند
و صدای آژیر خطر معیشت این گروه به صورت واضح شنیده می شود. قشری که تعداد زیادی از آنها تنها راه درآمد و گذران زندگیشان از راه انجام فعالیتهای هنری است و متاسفانه به دلیل عدم برنامه ریزی صحیح هنرمندان و خانواده آنها روزگار خوبی را سپری نمی کنند!!.در این میان هنر تئاتر و تئاتری ها سالهاست درگیر بدیهیترین و ابتدایی ترین مطالبات خود هستند. مطالبات و نیازهایی که تا قبل از کرونا از طرف نهادها و مسئولان پیگیری نمی شدولی هنرمندان این عرصه با همه بی مهری ها استقامت میکردند و روزگار می گذراندند .اما امروز با گذشت نزدیک به ۱۶ ماه از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی سالن های تئاتر و فعالیتهای هنری دیگر هنرمندان و خانواده آنها توان روی پای ایستادن و مقاومت را ندارند. دولت حاضر هم حمایتهایش فقط در پرداخت کمک هزینه ای ناچیز برای کل این دوران محدود شده است و متاسفانه گامی را در حل مشکلات معیشتی این قشر برنداشته است . امروزه مخرج مشترک اکثر هنرها نتیجه اش تئاتر می شود و بدون شک یکی از سرمایه های کشوراست، هنر تئاتر به طور خاص به معنای پویایی رویدادهای فرهنگی اقتصادی و سیاسی است چرا که بینش به انسان میدهد و این بینش تفکر انسان را نسبت به پیرامون خود گسترش میدهد. در نهایت به نظر میرسد دولت یازدهم چه قبل از کرونا و چه در دوران پسا کرونا بر خلاف وعده ها و شعارهای رنگارنگ هیچگونه برنامه مدونی برای این قشر فرهیخته و تاثیرگذار نداشته و ندارد و به قول های خود عمل نکرده است. انشاالله با یاری خداوند و حضور مردم به خصوص هنرمندان گرانمایه در پای صندوق های رای و انتخاب دولت مردمی ایران قوی و رای دادن به جناب آقای سید ابراهیم رئیسی این مشکلات برطرف و با برنامه مدون و از پیش نوشته ای که ایشان در حیطه فرهنگ و هنر و معیشت هنرمندان در کشور دارند ان شاالله شاهد برگشت امید به اصحاب فرهنگ و هنر باشیم که نتیجه آن انجام فعالیت های مختلف فرهنگی و هنری و درنهایت تاثیر گذاری مثبت آنها بر عموم مردم باشیم انشاالله….
مراسم ملی اهدای ۵۵۰۰۰ بسته لوازمالتحریر به دانشآموزان مورد حمایت کمیته امداد استان کرمان، با مشارکت شرکت ملی صنایع مس ایران، شامگاه چهارشنبه ۲۸ شهریورماه در حسینیه ثارالله کرمان برگزار شد.
دو مرکز غیرمجاز حجامت و لیزر در شهرستان رفسنجان توسط واحد نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان پلمب شدند.
هشتمین جشنواره ملی پسته رفسنجان با حضور معاون باغبانی وزارت کشاورزی کار خود را شروع کرد.
ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم
تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید