منو

اخبار نگران کننده از یک نشست: بیداری آذری ها و خفتگی ما

روز گذشته خبری در فضای مجازی مبنی بر جلسه نمایندگان آذربایجان، وزیر صمت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران در جهت حمایت 400 میلیارد تومانی شرکت مس از باشگاه تراکتور سازی منتشر شد.

۱۶ آذر ۱۴۰۰

 

تارنمای خبری ایستار/ روز گذشته خبری در فضای مجازی مبنی بر جلسه نمایندگان آذربایجان، وزیر صمت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران در جهت حمایت 400 میلیارد تومانی شرکت مس از باشگاه تراکتور سازی منتشر شد.

متاسفانه خبرهای ناگواری از توافقات به گوش میرسد. در همین خصوص چندین تماس با حجت الاسلام جلالی توسط خبرنگار ایستار برقرار شده که متاسفانه پاسخی در این خصوص دریافت نگردید.

نشود چشم باز کنیم و این 400 میلیارد تومان هم به سرنوشت 600 میلیارد تومان جاده رابر دچار شود.

 


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + یازده =

مطالب مرتبط
افتتاح دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» به مناسبت روز رفسنجان با حضور هنرمندان و مسئولان

دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» همزمان با هجدهم دی ماه و روز رفسنجان در سالن سینما هنر مجموعه خجسته آگاه آغاز شد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
شهردار رفسنجان: میدان شهید رئیسی جاذبه‌ای مهم برای گردشگری و توسعه شهری است

مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان در نشست خبری ، پروژه میدان شهید رئیسی را به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های عمرانی و گردشگری شهر معرفی کرد و از تلاش‌های شهرداری برای زیباسازی ورودی های شهر و جذب گردشگران خبر داد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
۷ ساله شدن شوراها منتفی شد/برگزاری احتمالی انتخابات در ۱۴۰۵

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هفت ساله شدن شوراها منتفی شده و قرار است یک سال اضافه شود. ما به دنبال یک سال اضافه یا کم شدن نیستیم و گفتیم آنچه به صلاح است صورت بگیرد. پیشنهاد دادند که انتخابات شوراها یک سال عقب بیفتد و در سال ۱۴۰۵ برگزار شود و انتخابات مجلس و ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۷ برگزار خواهد شد.

۱۷ دی ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.