به گزارش ایستار،صبح امروز آیین اختتامیه نمایشگاه «رفسنجان در یک نگاه» و نکوداشت روز رفسنجان در تالار خیام دانشگاه ولی عصر(عج) برگزارشد .
برای به رخ کشیدن تاریخ کهن رفسنجان به هفته ها و ماه ها نیازمندیم
رضا رنجبر کریمی رئیس دانشگاه ولی عصر(عج)رفسنجان ضمن تشکر از تمام کسانی که در جهت پایه گذاری هفته رفسنجان شناسی تلاش کردند ،بیان کرد:امیدوارم سفر کمیسیون فرهنگی و مجلس شورای اسلامی در جهت بررسی زیرساخت های فرهنگی و ورزشی شهرستان رفسنجان نتایج خوبی را به همراه داشته باشد .
رنجبر کریمی با توجه به اینکه آنچه در نمایشگاه «رفسنجان در یک نگاه »به نمایش گذاشته شده است گوشه ی بسیار اندکی از توانمندی ها، دستاورد ها و خلاقیت های مردم خوب رفسنجان است ،ادامه داد:برای نشان دادن دستاوردهای ارزشمند تاریخ کهن رفسنجان بایستی هفته ها و ماه ها برنامه و جشنواره برگزار کرد .
رئیس دانشگاه ولی (عج)رفسنجان عنوان کرد:برای به نمایش گذاشتن دستاورد های حوزه های علمی و پژوهشی ، صنایع دستی وصنایع شیمیایی و معدنی به یک نمایشگاه بزرگ تر نیاز داریم .
وی افزود:باید هفته ای در نظر گرفته شود که مفاخر کهن ،نیکوکاران،واقفین و خیرین رفسنجان به مردم معرفی شوند.
رفسنجان شهر پتانسیل های تاثیر گذار
در ادامه آیین علی اکبر پور محمدی فرماندار رفسنجان اظهار کرد:در تاریخ ۱۸ دی ۱۳۵۷ در رفسنجان با رشادت محمد زینلی (محمد بتن شکن ) و مرحوم آذین مجسمه شاه در میدان ابراهیم پایین اورده شد که در تقویم فرهنگی این روز به نام رفسنجان نام گذاری شده است .
فرماندار رفسنجان عنوان کرد: در سفر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی مصوب شدکه با حمایت مجتمع مس سر چشمه رفسنجان و دولت اعتبار پروژه های نیمه تمام ورزشی در شهرستان رفسنجان تامین شود .
وی افزود:در حوزه میراث فرهنگی بناهای که چند متولی دارند و میراث فرهنگی در رسیدگی به آنها کوتاهی کرده است به بخش خصوصی واگذار خواهند شد که از بین رفتن بناهای تاریخی جلو گیری شود .
علی اکبر پور محمدی با اشاره به اینکه رفسنجان در قبل و بعد از انقلاب اسلامی نیروهای متعهد ،مومن و باسوادی داشته است، گفت :رفسنجان یکی از شهر های باسواد استان کرمان است و همچنین ۱۳سال رتبه اول ساخت مدارس خیر ساز را در کشور داشته است.
وی با توجه به اینکه رفسنجان پتانسیل های تاثیر گذاری مانند پسته ،مس و آهن دارد ، اظهار کرد:در ده سال گذشته نزدیک به ۴۰۰هزار تن پسته با وجود خشک سالی در شهرستان رفسنجان تولید شده است و همچنین محصول پسته رفسنجان سالیانه ۲.۵میلیارد دلار ارز آوری در کشور دارد که باید در جهت حفظ شرایط موجود کشاورزی پسته بیاندیشیم و راه کار ارائه دهیم .
در پایان آیین از کتاب های تاریخ آموزش و پرورش رفسنجان به قلم عبدالهی نیا و سیری در تاریخ آموزش و پرورش کشکوئیه به قلم داوود ابراهیمی پورکانی رونمایی شد.