نشست خبری روز دوشنبه در فرمانداری رفسنجان به مشاجره سرپرست فرمانداری با نماینده یکی از پایگاه های خبری تبدیل شد و به واکنش اهالی فرهنگ و هنر منجر گردید.
در چرایی و چگونگی آنچه در نشست خبری سرپرست فرمانداری رفسنجان در روزهای ابتدایی اسفندماه رخ داد، حرف و سخن بسیار رفته که نگارش مجدد آن از حوصله همگان خارج است.
آنچه انگیزه نویسنده برای دست به قلم شدن گشته، نگرانی از پهن شدن بستری است که سرمنشأ آن وزارت خانه ای است که نه ارشاد می کند و نه فرهنگسازی می داند؛ نه خبرنگار آموزش می دهد و نه مدیر پرورش داده است؛ فقط آمده تا کیفیت را فدای کمیت کند.
فقط یکی پس از دیگری می آیند و می روند و ادعای حمایت از اصحاب فرهنگ و رسانه شان گوش فلک را پر کرده است؛ در حالی که برای احدی از آحاد این اهالی تره هم خورد نمی کنند؛ بیشتر شانه خالی می کنند تا بخواهند قدمی بردارند.
واکنش فوری مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی و پس از آن اظهار نظر مدیران روابط عمومی استانداری کرمان و اداره کل فرهنگ و ارشاد و در نهایت استعفای رئیس اداره فرهنگ و ارشاد رفسنجان در پی مشاجره نشست خبری اخیر، دقیقا نشان می دهد که بانیان وضع موجود دست پیش گرفته اند تا پس نیفتند.
دوئل در نشست خبری فرمانداری رفسنجان که به فاصله کوتاهی از نشست هم اندیشی سرپرست فرمانداری با اهالی رسانه برگزار شد، بیش از آنکه نیاز به واکنش سریع وزیر و وکیل و معاون و مدیرکل داشته باشد، نیازمند مطالعات روانشناسی است.
چه می شود که علی اکبر پورمحمدی با آن سابقه مدیریتی که در طول تمامی مسئولیت هایش حتی یک بار نیز پاسخی به انتقادات رسانه های مکتوب و مجازی نداده است، با به کار بردن الفاظی نامناسب همگان را انگشت به دهان می کند؟
یا چگونه ممکن است فردی که به حمایت از مردم برخاسته است، برای گرفتن پاسخ از مسئول مذکور آنچنان پافشاری می کند تا همه حاضرین را به یاد رویدادهای گذشته و تمامی انتقاداتی که از سالیان دور میان برادران پورغلامعلی و برادران پورمحمدی وجود داشته، بیاندازد؟
برخلاف آنچه این روزها نقل محافل گشته است، مشاجره در نشست خبری فرمانداری رفسنجان بیش از آنکه سیاسی بوده یا دعوا بر سر قدرت باشد، نتیجه فقدان درک وگفتگوی متقابل است که به جای مسامحه، به مشاجره مبدل شده و به جای حل مسأله بر رفتار احساسی دامن زده است.
از این استعفاها و برکناری ها و دعواهای صد من یک غاز نه برای مردم آبی گرم می شود و نه برای سرمایه گذار راه می گشاید؛ به مثابه زلزله ای می ماند که دنیا را تکان داده و آتش کینه ها را شعله ور می کند و دیری نمی پاید که درد این ماجرای جهان گیر فروکش کرده و روسیاهی اش برای ذغال می ماند.
منبع :رفسنجان زیبا
در حاشیه سیزدهمین سمینار آموزشی متروپلیس در مشهد مقدس، تفاهمنامه اقدام مشترک بین شهرداریهای رفسنجان و مشهد امضا شد
فرماندار رفسنجان از اختصاص بودجه ۸۰۰ میلیارد ریالی برای دوبانده کردن قسمت کمال آباد نوق تا جوادیه فلاح و نیز روکش کردن محور خبر داد و گفت: هر ساله شاهد تصادفات منجر به مرگ در این محور هستیم که با کمک نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس بودجه ساماندهی این محور اختصاص یافته است.
ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج استان کرمان در رفسنجان همراه با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم
تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید