صبح امروز رفع تصرف فوری ۶۸۸۰متر مربع از اراضی پلاک ۲۰۹۴ اصلی بخش ۹ کرمان واقع در خیابان شهید لاله زاری به ارزش ریالی دویست و شیش میلیارد ریال در رفسنجان اقدام شد.
به گزارش ایستار ، مهدی فاتحی رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان رفسنجان عنوان کرد: در تاريخ ۱۴۰۱/۲/۲۲در اجراي دستور دادستان شهرستان و با حضور عوامل یگان حفاظت از اراضی دولتی و یگان امداد نیرو انتظامی نسبت به رفع تصرف فوری ۶۸۸۰متر مربع از اراضی پلاک ۲۰۹۴ اصلی بخش ۹ کرمان واقع در خیابان شهید لاله زاری به ارزش ریالی دویست و شیش میلیارد ریال در رفسنجان اقدام شد.
وی افزود : از همه شهروندان درخواست میشود به منظور حفاظت از اراضی دولتی و حفظ حقوق بیت المال در صورت مشاهده هرگونه اقدامی مبنی بر تصرف اراضی دولتی سریعا به شماره ۳۴۳۲۷۲۰۶يا با سامانه ١٦٥٦تماس و مراتب را اعلام نمایند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هفت ساله شدن شوراها منتفی شده و قرار است یک سال اضافه شود. ما به دنبال یک سال اضافه یا کم شدن نیستیم و گفتیم آنچه به صلاح است صورت بگیرد. پیشنهاد دادند که انتخابات شوراها یک سال عقب بیفتد و در سال ۱۴۰۵ برگزار شود و انتخابات مجلس و ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۷ برگزار خواهد شد.
در حاشیه سیزدهمین سمینار آموزشی متروپلیس در مشهد مقدس، تفاهمنامه اقدام مشترک بین شهرداریهای رفسنجان و مشهد امضا شد
ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم
تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید