وی با اشاره به اینکه تغییر الگوی کشت در استان کرمان یک ضرورت است و کار فرهنگی نیاز دارد، گفت: از تمام ظرفیتها برای اصلاح الگوی کشت در استان استفاده میکنیم.
استاندار کرمان با بیان اینکه ابتدا باید کشاورزان کلان را پای کار آورد و بعد از آن با فرهنگسازی تغییر الگوی کشت را در مورد مابقی کشاورزان اجرایی کرد، افزود: اگر برنامهریزی وجود داشته باشد قطعاً به نتیجه لازم خواهیم رسید.
وی با اشاره به اینکه باید بیشترین بهرهوری را از آب و خاک مناسبی که در جنوب استان وجود دارد، بکنیم و اجازه ندهیم منابع هدر رود، بیان کرد: از توانمندی بخش خصوصی باید استفاده کرد و آنها را حمایت کنیم.
فداکار با بیان اینکه هزار و 500 میلیارد تومان برای سیلبند جیرفت اعتبار در نظر گرفته شده است، افزود: با ایجاد سیلبند و اتمام آن کشاورزی در جنوب استان کرمان ایمن میشود و کمتر خسارت سیل و سیلاب خواهیم داشت.
ذبیحالله اعظمی نماینده مردم شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار اظهار داشت: جنوب استان کرمان ظرفیت بزرگی برای تولیدات کشاورزی دارد و باید از آن حمایت شود.
وی با بیان اینکه پول زیادی از کشور بابت خرید بذرهای هیبری خارج میشود، گفت: کشاورزی جنوب استان کرمان، بسیار مستعد است و از این ظرفیت باید بهرهگیری بیشتری کرد.
نماینده مردم شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی افزود: جنوب استان کرمان آمادگی تامین مواد غذایی و محصولات کشاورزی قطر و امارات و کشورهای حاشیه خلیج فارس در فاصله زمانی بازیهای فوتبال جام جهانی را دارد و برای آن برنامه داریم.
دیدگاهتان را بنویسید