منو

با رونمایی از پوستر و فراخوان جشنواره؛ بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون به صورت رسمی آغاز شد

پوستر و فراخوان بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری با حضور فعالان عرصه کودک و نوجوان و قصه‌گویی، نویسندگان و مدیران ارشد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و اصحاب رسانه به‌صورت رسمی رونمایی شد.

۲۱ شهریور ۱۴۰۲

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، در این مراسم که با اجرای قصه‌گویی و پخش سرود قصه‌گویی همراه بود، فرهاد فلاح معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و رئیس بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی ضمن تشریح ابعاد و جزئیات این جشنواره به موضوع‌های فراخوان اشاره کرد و گفت: قصه‌های قرآنی، دینی و مذهبی، قصه‌های کسب‌وکار و کارآفرینی، قصه‌های نامداران و اسطوره‌ها و قصه‌های آزاد از موضوع‌های جشنواره هستند و علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال آثار خود در این موضوعات در این جشنواره ثبت‌نام کنند.

فلاح قصه‌های کسب‌وکار و همین‌طور نامداران را از مزیت‌های جدی این دوره از جشنواره دانست و تصریح کرد: قصه‌گویان در این دوره می‌توانند با استفاده از ظرفیت قصه به روایت زندگی کارآفرینان و یا معرفی مشاغل، صنایع و محصولات ایرانی بپردازند و این موضوع شروعی برای شکل‌گیری اقتصاد قصه‌گویی نیز خواهد بود.

بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون به صورت رسمی آغاز شد

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ضمن تبیین بخش نامداران جشنواره خاطرنشان کرد: شرکت‌کنندگان در جشنواره می‌توانند ضمن انتخاب یکی از اسطوره‌ها و شخصیت‌های نامدار از فردوسی تا سردار سلیمانی به بیان قصه‌ای در این موضوع بپردازند که این کار در ارائه الگوهای مناسب به کودکان و نوجوانان بسیار ثمربخش خواهد بود.

وی با تشریح سیاست‌ها و شعار این جشنواره بر طراحی رویکردها و اقدام‌های نوین برای دوره جدید جشنواره قصه‌گویی تأکید کرد و افزود: شعار این دوره از جشنواره «با قصه لبخند بسازیم» است و این به معنای ورود طنز در حوزه قصه‌گویی نیست؛ بلکه شرکت‌کنندگان باید بتوانند با حکمت‌ها، ظرائف و همین‌طور زوایای جدیدی که در قصه‌هایشان ارائه می‌کنند، لبخندی را بر لب مخاطبان کودک و نوجوان بنشانند.

رئیس بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی عمومی‌سازی و مردمی‌سازی را از جمله سیاست‌های جدی جشنواره برای دوره کنونی دانست و بیان کرد: در این دوره قصه‌ها باید با نگاه و زاویه دید جدید باشند و در کنار آن باید امیدآفرین، ایمان‌افزا و الهام‌آفرین باشند و در کنار همه این‌ها نباید از بهره‌مندی لبخند نیز غافل شد.

وی بخش آیینی سنتی، بخش کلاسیک و مدرن، بخش اشاره و بخش 90 ثانیه‌ای را از بخش‌های جشنواره اعلام کرد و افزود: شرکت‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی www.kanoonfest.ir تا پایان مهر 1402 ضمن نام‌نویسی به ارسال آثار خود بپردازند.

فلاح از انتشار فراخوان بین‌الملل جشنواره در روزهای آینده خبر داد و خاطرنشان کرد: بخش استانی جشنواره در آبان و بخش ملی و بین‌المللی تا پایان آذر برگزار خواهد شد.

گفتنی است، در این دوره از جشنواره قصه‌گویی افزون بر معرفی برگزیدگان استانی، ملی و بین‌المللی، یک جایزه به‌عنوان جایزه جهانی قصه‌گویی، یک جایزه به‌عنوان قصه برگزیده با موضوع سردار سلیمانی و یک جایزه با موضوع لبخند به‌صورت ویژه اهدا خواهد شد.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =

مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.