منو

توسط شهردار رفسنجان: اقدامات شهرداری در سه محله اسماعیل‌آباد، خلیل‌آباد و رستم‌آباد تشریح شد

شهردار رفسنجان به بیان اقدامات شهرداری در سه محله اسماعیل‌آباد، خلیل‌آباد و رستم‌آباد پرداخت.

۲۱ آذر ۱۴۰۲

 

به‌گزارش ایستار، مهندس مجید کهنوجی با بیان اینکه شهر به 50 قسمت تقسیم‌بندی شده است، اظهار کرد: در این تقسیم‌بندی، اطراف شهر که بیشترین مشکلات را داشتند به طور ویژه دیده شدند و شهروندان نیز از این موضوع استقبال کردند.

وی افزود: تاکنون در دو سال گذشته، شورای محلات در 40 محله تشکیل شده و اکثر محلات در اطراف و حاشیه شهر هستند. شورای محلات به محوریت مسجد و امام محله و هیات امناء تشکیل شده و به هر محله مبلغی تخصیص یافته است تا خود شهروندان این محله مشکلاتی که وجود دارد را احصاء کنند.

وی ادامه داد: با احصاء و انتقال مشکلات هر محله توسط شورای محلات، شهرداری نیز برای رفع این مسائل ورود کرد و تمرکز خود را برای حل آنان گذاشت و خوشبختانه بیش از 90 درصد از وعده های شهرداری به محلات عملی شده است.

شهردار رفسنجان در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه بودجه 1403 شهرداری باید تا یک ماه آینده تدوین شود از رابطین شورای محلات درخواست کردیم که برنامه های خود را برای سال آینده ارائه دهند. برای گل آرایی و المان های سطح شهر برای عید نوروز نیز اگر شهروندان ایده های خاص دارند می توانند روزهای فرد ساعت 5:15 تا 7:30 حضوری در ملاقات شهرداری در میان بگذارند.

به گفته وی، شهرداری رفسنجان سعی دارد50 برنامه را تا عید نوروز در شهر به اتمام برساند و تقدیم شهروندان کند.

اقدامات شهرداری در محله اسماعیل آباد

شهردار رفسنجان در خصوص محله اسماعیل آباد گفت: این منطقه جزو محلات شهر نیست اما با موافقت شورای تأمین از خدمات شهرداری برخوردار شده است. با مصوبه یک ماه قبل شورای شهر به محدوده شهر ملحق شد اما باید شورای عالی معماری نیز مصوب کند. ضمن آنکه کد روستا برای این محله حذف شده و در شورای تأمین مصوب شده که تا اتصال این محله به شهر، شهرداری به آن خدمت دهد.

کهنوجی با بیان اینکه حدود 90 درصد معابر و کوچه های محله اسماعیل آباد آسفالت شده است، افزود: در دو سال گذشته دو بوستان در خیابان وصال و شهرک اعتماد احداث شده و انتهای کوچه 12 و 14 که به خیابان شمالی جنوبی آسفالت شده و مشکلات ساکنین را کمتر کردیم. زیرسازی بقیه کوچه ها متصل به کوچه های 12 و 14 نیز انجام شده است.

وی درباره تجمع آب های سطحی در محله اسماعیل آباد نیز گفت: مطالعات آب های سطحی باید توسط مشاور بطور اساسی انجام شود تا طبق تاییدیه مشاور این کار صورت گیرد که این موضوع در حال انجام است.

اقدامات شهرداری در محله خلیل آباد

شهردار رفسنجان در ادامه درباره اقدامات شهرداری در محله خلیل آباد گفت: مهمترین مسئله این محله، پیچ مومن آباد است. برای تملک زمین‌هایی که تملک آنان لازم است از طریق دادگستری اقدام کردیم تا از سمت بلوار سعادت به سمت خیابان شهید جمالی زاده که امتداد خیابان شهید خالویی است، برسیم. این مسیر به مزار مومن آباد می رسد و انجام آن گره ترافیکی بزرگی را در این محدوده شهر باز خواهد کرد.

کهنوجی اضافه کرد: در سالهای قبل نیز روشنایی معبر اصلی به خلیل آباد را با وجودی که بر عهده اداره برق بود را تأمین کردیم. ضمن آنکه با مذاکره ای که با موقوفات هلال احمر داشتیم و تملک باغات پسته ای که متعلق به این نهاد هستند معبر اصلی باز و دوبانده شده و به خلیل آباد می رسد.

وی بیان کرد: یادمان شهدای خلیل آباد را نیز با وجودی که در تعهد بنیاد شهید بود اما توسط شهرداری انجام شد، برای ساماندهی آرامستان خلیل آباد نیز برای بودجه 1403 اقدام خواهیم کرد.

کهنوجی با بیان اینکه سالانه 400 کوچه توسط شهرداری رفسنجان آسفالت و بهسازی می شود، یادآور شد: 70 درصد هزینه های آسفالت کوچه ها توسط شهرداری و 30 درصد توسط مردم تأمین می شود که اگر هزینه همیاری توسط مردم تامین شود شهرداری نیز وظیفه خود را انجام خواهد داد.

اقدامات شهرداری در محله رستم آباد

شهردار رفسنجان در بخش دیگری از این گفت‌و‌گوی رادیویی اظهار کرد: در محله رستم آباد باند دوم بلوار سید کاظم هاشمی اجرا و روشنایی معابر آن حل شد. اتصال خیابان شهید جمالی زاده به بلوار سید کاظم هاشمی و میدان شهیدان پرتوری در حال انجام است. با تملک 13 هزار مترمربع زمین و اتصال این مسیرها گره این محله نیز رفع و از این محرومیت خارج خواهد شد.

کهنوجی با بیان اینکه سنگفرش دو طرف خیابان اصلی رستم آباد انجام شده است، افزود: محله رستم آباد را به عنوان یکی از جامعه هدف شهرداری در نظر گرفتیم و 40 کوچه در این محله آسفالت خواهد شد که 20 کوچه از این تعداد تا یک هفته آینده آسفالت آنان به اتمام خواهد رسید.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 4 =

مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.