منو

خط انتقال آب خلیج فارس به رفسنجان به بهره برداری رسید

پروژه انتقال آب از حوزه خلیج فارس به رفسنجان از خط صنعت جهت تامین آب شرب پایدار رفسنجان به بهره برداری رسید.

۰۷ تیر ۱۴۰۳

 

به گزارش ایستار، این آئین با حضور فداکار استاندار کرمان، سلیمانی مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال استان کرمان، حجت الاسلام عسکری امام جمعه رفسنجان، رضایی فرماندار، دهقانی و رحمانی معاونین فرمانداری رفسنجان و جمعی از مسئولین شهرستانی از طریق ویدئو کنفرانس با آقای مخبر سرپرست ریاست جمهوری انجام شد.

مدیرعامل شرکت آب فاضلاب شهرستان رفسنجان در توضیح این طرح اظهار کرد: 9 تیرماه سال قبل شهید جمهور آیت الله رئیسی در رفسنجان حضور یافتند و از پروژه اضطراری خط انتقال آب خلیج فارس به رفسنجان و کرمان بازدید و دستور لازم برای اتمام سریع این پروژه حیاتی و همچنین ایجاد یک جبهه آبرسانی از این خط به رفسنجان را صادر کرد تا کمتر از یک سال به بهره برداری برسد.

وی افزود: با این فرمان 35 کیلومتر لوله گذاری بالوله های ۲۰۰۰، ۱۶۰۰و ۱۰۰۰ میلیمتر در مسیر فرعی از خط انتقال ( بالای احمدآباد دئفه ) به سمت رفسنجان با اعتبار هزار و 550 میلیارد تومان عملیاتی شد و امروز به بهره برداری رسید.

حسین چرخ انداز افزود: خط انتقال آب خلیج فارس به استان کرمان و خط اضطراری با هدف تأمین آب آشامیدنی و رفع افت فشار آب شهرهای در خطر بحران همچون رفسنجان از اوایل 1401 راه اندازی شد و قرار است جمعیت 240 هزار نفری رفسنجان از این نعمت بهره مند شوند.

فرماندار رفسنجان هم در این آیین اظهار کرد: باعث افتخار است رفسنجان از مقصد ۴۸۰ کیلومتری به آبی پایدار متصل می شود و با دستور مستقیم رییس جمهور شهید طرح شیرین آبرسانی از خلیج فارس اجرا شد.

حسین رضایی افزود: از مجری طرح و قرارگاه خاتم الانبیا که شبانه روزی تلاش داشتند قدردانی می کنیم که مردم رفسنجان را به آرزوی دیرینه رساندند.

وی خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم کارهای جهادی زیادی انجام داد که افتتاح این آب در رفسنجان یکی از آن هاست و جای قدردانی از دولت دارد.

سید علیرضا ساداتی فر مجری طرح نیز در توضیح آن اظهار کرد: یکی از مهمترین پروژه ها انتقال آب خلیج فارس از صنعت به رفسنجان با هدف رفع تنش آبی و تامین آب سالم و آشامیدنی پایدار برای مردم رفسنجان و کرمان بود تا در مواقع بحرانی و کمبود آب از آن استفاده شود.

وی افزود: در اجرای این طرح دو شهر کرمان و رفسنجان در اولویت قرار گرفتند و از سال ۱۴۰۱ اجرای آن کلید خورد .

ساداتی فر با بیان اینکه خط انتقال آب صنعت ارزشمند است و مهندسان و فرزندان این مرز و بوم با دانش و تخصص خود آب را تصفیه و برای معادن و صنعت استان کرمان انتقال دادند و در مسیر این اجرای طرح برای رفع کمبود آب آشامیدنی، خط فرعی هم با دستور رییس جمهور شهید کلید خورد و شهر رفسنجان به نمایندگی از استان کرمان اولین شهری است که از این ای پایدار برخوردار می شود.

وی خاطرنشان کرد: این هدیه ای از طرف رییس جمهور شهید و خستگی ناپذیر است که افسوس در لحظات بهره برداری از آن حضور ندارد تا شادمانی مردمان این خطه را شاهد باشد.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − دوازده =

مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.