منو

شهردار رفسنجان: تعهدات شهرداری نسبت‌به مهمانشهرجدید انجام شده است

مجید کهنوجی شهردار رفسنجان‌ اذعان کرد: مهمانشهر جدید رفسنجان تقریبا آماده است و ۱۴۰۰ واحد ساخته شده و زیرساخت‌های آب، برق و گاز انجام شده است. تعهدات شهرداری نسبت به جابجایی مهمانشهر انجام شده و بقیه امر مربوط به دیگر دستگاه‌های اجرایی است تا مورد بهره برداری قرار گیرد.

۰۹ آبان ۱۴۰۳

به گزارش ایستار، مجید کهنوجی در نشست خبری به کاهش محدوده شهر اشاره و اظهار کرد: محدوده شهر رفسنجان از ۸۳۰۰ هکتار به ۷۰۰۰ هکتار کاهش یافته است و شهر کوچکتر شده است و زمین‌های خالی شهر کمتر شود.

وی درباره دلایل بازسازی و نوسازی نکردن شهربازی کنونی، گفت: احداث بیمارستان تسکین در حاشیه این شهربازی و لزوم آرامش بیماران، ۸۰ درصد وسایل آن مورد تأیید استاندارد نبود و وجود دکل‌های فشار قوی سبب شده بود که عملاً نتوانیم شهربازی فعلی را بازسازی و نوسازی کنیم.

 

وی به مطالبه مهم مردم یعنی احداث شهربازی اشاره کرد و ادامه داد: مجموعه بزرگ تفریحی، ورزشی، گردشگری را در غرب ورزشگاه شهدای مس به مساحت ۱۰۰ هکتار طراحی کردیم که فاز اول آن پارک عمومی و مسافر، فاز دوم آن شهربازی است، فاز سوم مجموعه فرهنگی و فاز چهارم مجموعه اقتصادی است که طراحی فاز اول و شهربازی پایان یافته و کارهای آن جلو می‌رود.

 

وی تصریح کرد: در چهل سال گذشته کسی به اندازه دوره کنونی شهرداری، گره ترافیکی شهر رفسنجان را باز نکرده است. از احداث میدان شهید آزادنیا، بلوار شهید محمدی، آزادسازی بلوار قدس پس‌از ۲۵ سال، آسفالت بلوار شهید کشاورزی، احداث پل روی الله‌آباد، آسفالت کندروی بلوار شهید قنبری، دوبانده کردن بلوار پرستار و شهید قنبری، احداث بلوار جمهوری و امام صادق(ع)، همچنین از سمت میدان شهید رئیسی احداث کندروهای بلوار ولایت، خلیج فارس و کوثر، احداث میدان صنعت مس، بلوار فاتحان اروند، از سمت میدان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به‌سمت علی‌آبادانقلاب آزادسازی که شاید برای هیچکس امکان‌پذیر نبود صورت گرفت، بلوار شهید مقیمی از میدان قدس تا انتها، بلوار سعادت تا خلیل‌آباد، از میدان شهیدان پرتوی تا ۱۵ خرداد آزادسازی شد که این موضوعات نشان از لطف و عنایت خدا و تلاش و همت پرسنل شهرداری رفسنجان است.

وی گفت: شهرداری رفسنجان رتبه اول باز کردن گره‌های ترافیکی در استان کرمان را بدست آورد. در بحث پایش تصویری هم اقدامات خوبی انجام گرفته است.

وی با بیان این‌که بودجه امسال شهرداری رفسنجان ۲۶۰۰ میلیارد تومان است، افزود: در موضوعات مختلف فرهنگی، ورزشی، هنری، توسعه فرهنگ شهروندی، اداره امور بانوان کارها و اقدامات مختلفی انجام شده است. در حوزه ورزش باشگاه‌داری نمی‌کنیم بلکه ایجاد شور و نشاط در شهروندان است.

وی به آسفالت سالانه یک میلیون مترمربع در شهر اشاره کرد و گفت: این میزان آسفالت از کارخانه شهرداری و با یک‌سوم قیمت انجام‌شده است. مساوی با چنددهه در شهر رفسنجان کار انجام گرفته است.

کهنوجی ادامه داد: ۱۰۰ میلیارد ریال در حوزه محله محوری پروژه‌ها تعریف شده است و ۵۰ درصد تعهدات شهردارمحله از جمله پارک، فضای سبز و غیره انجام شده است، در این زمینه ماهانه یک پارک محله در شهر رفسنجان در حال احداث است و تاکنون ۳۶ پارک محله در شهر رفسنجان ساخته شده است. نگاه ما به کلانشهرهاست و در تدوین برنامه پنج‌ساله شهرداری از مشاوران شهرداری مشهد کمک گرفتیم.

انجام تعهدات شهرداری نسبت‌به مهمانشهر

کهنوجی با‌اشاره به این موضوع که مس هیچ پولی به شهرداری نداده است، بیان کرد: حق آلایندگی نیز در هزینه‌های خاص باید صرف شود. درباره فاضلاب شهری هم این پروژه مناقصه آن برگزار و اجرا خواهد شد. ۳ اکیپ در شهرداری تشکیل شده که کارهای عمرانی را با کیفیت بالاتر و قیمت پایین‌تر انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه برای تفکیک زمین‌ها هم در دوره ما در حال حاضر ۱۵۰۰ قطعه زمین مازاد از دوره قبل داریم، افزود: ۳۵۰۰ پرونده باز حقوقی در مورد موضوعاتی اعم از زمین و غیره داشتیم که به ۳۰۰ مورد کاهش یافته است که عملکرد بسیار خوب واحد حقوقی شهرداری بوده است. معوقات نداریم و پرداخت حقوق شرکت‌های زیرمجموعه شهرداری به‌روز است.

 

شهردار رفسنجان‌ گفت: مهمانشهر تقریبا آماده است و ۱۴۰۰ واحد ساخته شده و زیرساخت‌های آب، برق و گاز انجام شده است. تعهدات شهرداری نسبت به جابجایی مهمانشهر انجام شده و بقیه امر مربوط به دیگر دستگاه‌های اجرایی است تا مورد بهره برداری قرار گیرد.

کهنوجی با بیان این مطلب که شهرداری رفسنجان در زمینه درآمد پایدار و ایجاد اشتغال رتبه نخست را در کشور دارد، تصریح کرد: در زمینه درآمد پایدار و اشتغال با سرمایه‌گذاری در شرکت رهاورد مس، سال گذشته حدود ۱۵۰ میلیارد تومان سود این شرکت بوده که توانسته ظرف یک سال پول سرمایه‌گذاری خود را بازگرداند.

آخرین وضعیت پروژه پسماند

وی در پاسخ به پرسش ایسنا درباره آخرین وضعیت پروژه پسماند، گفت: پروژه پسماند شهرداری آغاز شده و جانمایی زمین آن انجام گرفته و مشاور جامع طرح جامع زیست‌محیطی گرفته شده و کار مطالعاتی آن ۷۰ درصد پیشرفت دارد و در صورت اخذ مجوز از محیط‌زیست پروژه آغاز می‌شود. بازیافت زباله و تولید کمپوست در پروژه پسماند انجام می‌گیرد.

شهردار رفسنجان‌ با اشاره به بهسازی ورودی بازار، اظهار کرد: شورای شهر در راستای احیای بافت قدیم شهر، به خانه فرحبخش نقل مکان خواهد کرد و به جامعه امید تزریق خواهد شد، پارک بانوان هم احیا شده به اداره امور بانوان واگذار خواهد شد و ضمن اینکه در حوزه تولید نهال هم ۲۰۰ میلیون نشا در سطح شهر در حال کاشت است.

کهنوجی با بیان اینکه از اسناد خزانه در پروژه‌های عمرانی استفاده نکردیم، یادآور شد: پیش‌بینی می‌کنیم احداث پل شهید نعمتی تا یک ماه آینده به اتمام برسد. این پل به طول ۸۰۰ متر و عرشه ۴۰۰ متر با یک‌سوم قیمت توسط شهرداری رفسنجان احداث شده است.

۸۶ درصد گزیدگی‌ها مربوط به حیوانات خانگی است

شهردار رفسنجان گفت: ساماندهی سگ های بلاصاحب در حال انجام است و ازدیداد این حیوانات دلایل مختلفی دارد. ۸۶ درصد حیوان گزیدگی ها مربوط به حیوانات خانگی از جمله گربه ها و سگ های خانگی است و ۱۴ درصد حیوان گزیدگی‌ها مربوط به کل شهرستان است.

کهنوجی در بخش دیگر از سخنان خود به متکدیان اشاره و خاطرنشان کرد: در این خصوص متکدیان جمع‌آوری شدند و طرح هم در حال اجراست.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 11 =

مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.