منو

فرماندار رفسنجان:حدود ۲۴ هزار تن پسته از رفسنجان صادر شد

فرماندار رفسنجان در نشست با فعالین اقتصادی رفسنجان عنوان کرد: امسال بیش از ۵۲ هزار تن محصول پسته از گمرکات کشور صادر شد که از این میزان ۲۳ هزار و ۶۰۰ تن از رفسنجان به کشورهای خارجی صادر شد.

۲۰ آذر ۱۴۰۳

به گزارش ایستار؛ نشست استاندار کرمان عصر امروز سه شنبه با فعالین اقتصادی رفسنجان تحت عنوان جلسه تکاپو در سالن شهید هنری دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان برگزار شد که فرماندار رفسنجان‌، معاونین توسعه و برنامه ریزی فرمانداری، معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری ، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی، معاون اقتصادی استانداری کرمان، مدیران استانی و شهرستانی حضور داشتند.

حسین رضایی افزود: رفسنجان خاستگاه و مهد تولید پسته ایران و جهان است و از قدیم هر سرمایه گذاری در بخش های مختلف از ناحیه پسته بوده و امیدواریم با حمایت ها، تولید در حوزه کشاورزی پسته رونق بگیرد و گشایشی در رفع مشکلات جامعه ایجاد شود.

وی ادامه داد: ما در بحث واحدهای تولیدی برای حفظ اشتغال نیاز داریم که سرمایه در گردش به این واحدها واگذار شود.

رضایی از دیگر مشکلات شهرستان قطعی های برق در تابستان و قطعی گاز در زمستان عنوان و بیان کرد: ناترازی ها در این ۲ موضوع باید مدیریت شود تا چرخ تولید به خوبی به گردش درآید.

فرماندار رفسنجان با بیان اینکه ۲ سال است که واحدهای تولیدی ما درگیر تسهیلات هستند گفت: در حوزه ناترازی انرژی به ویژه برق ضربه زیادی به حوزه صنعت و کشاورزی وارد شده است.

وی گفت: باید قطعی برق در صنعت و کشاورزی مدیریت شود و همچنین برق خانگی نباید قطع شود، در حوزه گاز نیز ناترازی داریم اما باید بهتر مدیریت شود.

وی با بیان اینکه موضوع دیگر بیمه و تامین اجتماعی است ابراز داشت: طبقه بندی و رتبه بندی مشاغل برخی صنایع در حوزه بیمه تامین اجتماعی مشکلاتی ایجاد کرده که باید سامان یابد.

 

مشکلات صادرات پسته انگیزه را از کشاورزان گرفته است

 

رئیس دفتر اتاق بازرگانی رفسنجان نیز با اشاره به ۹۰ هزار هکتار باغات پسته رفسنجان گفت: قطعی برق ۳۵ درصد محصولات کشاورزی این شهرستان را تخریب کرد و مطالبه داریم که رفسنجان را ویژه ببینید زیرا ارتزاق مردم از راه پسته است.

 

مجید حجت با اشاره به مشکلات صادرات پسته ازجمله تعهدات ارزی، کارت های بازرگانی و ارزش پایه گمرکی که خودروسازان به این حوزه ورود کردند افزود: مشکلات صادرات پسته انگیزه کشاورزان را در باغات پسته گرفته است.

 

وی اظهار داشت: تولید پسته دیگر صرفه اقتصادی ندارد زیرا نهاده ها با ارز آزاد خریداری می شود و در این زمینه چندین جلسه با رییس بانک مرکزی و سایر نهادها گذاشته ایم اما خروجی نداشته است، تعهدات ارزی از سال ۶۷ گذاشته شده اما بازخوردی برای کشور نداشته و غیر از ناامنی برای صادرکنندگان عایدی نداشته است.

 

رئیس دفتر اتاق بازرگانی در رفسنجان با تاکید بر ناترازی انرژی به خصوص در حوزه صنعت گفت: در تابستان برق و زمستان آب نداریم و امروز می گویند ۳۰ درصد برق را قطع می کنیم، لذا باید گفت که کمر همت را برای ممانعت از تولید بسته ایم و امیدوارم با رویکرد مثبت استاندار کرمان کمک خوبی به کشاورزان و صنایع شود.

 

وی ادامه داد: همچنین مهاجرت از روستاها به شهرها بسیار زیاد شده لذا بایستی روستاها را با سرمایه و نیروی انسانی خودشان به کار مشغول کنیم و در این خصوص از دولت چیز زیادی نمی خواهیم فقط بروکراسی اداری را از پیش روی ما بردارند.

 

حجت با بیان اینکه باید محصولات تولیدی روستاها مورد استفاده کارخانجات بزرگ استان قرار گیرد افزود: اتاق بازرگانی ۱۰۰ روستا در استان برای را برای اجرای این طرح در استان مشخص کرده و قرار بود ۵۰ روستای آن از رفسنجان آغاز شود.

 

وی تصریح کرد: پول و نیروی انسانی زیادی در روستاها وجود دارد که فقط یک حلقه وصل با سرمایه گذاران می خواهد که اتاق بازرگانی این کار را انجام می دهد.

این فعال اقتصادی در ادامه با اشاره به معضل اتباع در شهرستان رفسنجان یادآور شد: چند روز پیش بازدیدی از زندان رفسنجان داشتیم که اتباع زیادی در این زندان حضور دارند.

 

وی ادامه داد: اتباع با توجه به تعدادشان، ناامنی هایی در شهرستان رفسنجان ایجاد کردند که نیازمند تدبیر استاندار بوده و در این زمینه اتاق بازرگانی آماده همکاری است.

 

همچنین دیگر صنعتگران، کارآفرینان، فعالان اقتصادی و بخش خصوصی مسائل و چالش های حوزه تولید را با استاندار کرمان مطرح کردند.

 


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار − 2 =

مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.