تارنمای خبری ایستار//نزدیک به ۱۰ ماه از آغاز دور دوم نمایندگی احمد انارکی محمدی در رفسنجان میگذرد؛ دورهای کوتاه اما پرچالش که بهتدریج رویکردها، سیاستگذاریها و سبک مدیریتی او را آشکار کرده است.
در همان آغاز این دوره، تغییر غیرمنتظره دولت فرصتی طلایی در اختیار انارکی قرار داد؛ تغییری که میتوانست سکوی پرتاب او به سوی اثرگذاری بیشتر در سطح ملی و منطقهای باشد. اما بهجای بهرهبرداری هوشمندانه از این موقعیت، او به سمتی رفت که بسیاری از نخبگان و فعالان سیاسی شهر را از خود دور ساخت.
انارکی با تکیه بر حلقهای بسته از مشاوران، تصمیمگیریهای کلان را محدود به دیدگاه جمعی اندک کرد؛ اقدامی که در کمتر از یک سال، هم به جایگاه سیاسیاش لطمه زد و هم به منافع عمومی مردم.
ارتباط او با نخبگان، گروههای مرجع و جریانهای مؤثر سیاسی بهشکل نگرانکنندهای کاهش یافته و این انزوا، خلأ در سیاستگذاری و کاهش توان اجراییاش را در پی داشته است.
نشانههای این ضعف را میتوان در برخی انتصابات کلیدی استان، شهرستان و در بزرگترین مجتمع مس خاورمیانه به چهرههای کمتجربه و مغرض، و تکیه بر مدیرانی غیر بومی و کماثر دید که همگی شواهدی از محاسباتی نادرست در مدیریت منابع انسانیاند.
نماد برجسته این آشفتگی، انتخاب محمد مومنی اهل زابل برای مدیر عاملی باشگاه صنعت مس رفسنجان است؛ باشگاهی که در دوره قبل، با وجود بحران سازی های عمدی ناشی از عملکرد مدیران شرکت ملی مس ، درخشانترین روزهای خود را سپری میکرد ( مقام پنجمی لیگ و نایب قهرمانی جام حذفی )، اما با آمدن مومنی به یکباره در سراشیبی سقوط قرار گرفت. انارکی اکنون با دو بحران جدی مواجه است: نخست، احتمال سقوط تیم به لیگ پایینتر؛ و دوم، ماندن مدیری که بواسطه برخی مسائل (که در آینده مفصل به آن خواهیم پرداخت) نه میتوان حفظش کرد و نه بهسادگی کنار گذاشت؛ مانند استخوانی در گلو مانده است.
نمایندهای که باید در فکر توسعه شهر باشد، امروز ناچار شده برای یک تساوی خانگی برابر تیم درحال سقوط نساجی مازندران، پاداش بدهد و به ورزشگاه بیاید و … و در ویدیویی تبلیغاتی، از شادی مصنوعی خود و اطرافیانش پردهبرداری کند؛ آن هم در حالی که بازیکنان و کادر فنی حتی اعتنایی به حضورشان ندارند.
انارکی، با وجود آنکه میداند مسیر دشواری در پیش دارد، بهجای بازنگری راهبردی و جذب نیروهای تازهنفس، همچنان بر چهرههای سوخته و بیاثر تکیه میکند.
در شرایطی که بسیاری از هواداران دیروز اکنون در صف مخالفان ایستادهاند، انارکی بیش از هر زمان دیگر نیازمند بازنگری در مسیر خود، گشودن حلقه مشاوران، و بازسازی اعتماد عمومی است—پیش از آنکه دیر شود.
معاون شهرسازی و امور زیربنایی شهرداری رفسنجان از احداث میدانی جدید در ضلع جنوبی بلوار ولایت خبر داد که طی کمتر از یک هفته به بهرهبرداری رسید.
فرماندار رفسنجان در نشست "سهشنبههای صنعتی" به ۶۷ واحد صنعتی فعال در شهرستان اشاره کرد که با معضلاتی همچون عدم نقدینگی و قطعی برق دست و پنجه نرم می کنند.
ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم
تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید