منو

بهبود یافتگان کرونا در کرمان ۸۵ واحد پلاسما اهدا کردند

مدیرکل انتقال خون استان کرمان گفت: بیماران کرونایی بهبود یافته این استان طی ۲ ماه گذشته افزون بر ۸۵ واحد پلاسما اهدا کرده اند.

۲۱ مرداد ۱۳۹۹

به گزارش ایستار به نقل از ایرنا،روح الله میرزائی با اشاره به تجربه موفق استفاده از پلاسمای بیماران بهبود یافته کرونا در بهبود بیماران مبتلا افزود: بیماران کرونایی بهبودیافته بعد از گذشت ۲۸ روز از زمان بهبودی می توانند برای اهدای پلاسما به پایگاه های انتقال خون مراجعه کنند.

وی با تاکید بر اینکه اهدای پلاسما توسط افرا بهبود یافته از کرونا باید فرهنگ سازی شود اظهار داشت: افراد بهبود یافته از کرونا برای اهدای پلاسما ضمن در دست داشتن مدرک معتبر ابتلا و بهبود آنها باید ۱۸ تا ۶۵ سال سن داشته باشند.

وی ادامه داد: خانم ها با سابقه بارداری و افرا بهبود سافته با بیماری های زمینه ای مانند هپاتیت نمی توانند پلاسما اهدا کنند.

مدیرکل انتقال خون استان کرمان گفت: تمهیدات بهداشتی سختگیرانه ای در مراکز و پایگاه های خونگیری این سازمان در سراسر استان در نظر گرفته شده و شهروندان به منظور اهدا خون یا پلاسما نگران آلوده بودن محیط نباشند.

وی با اشاره به اینکه کرمان شهر پر مصرف در خون و فرآورده های خونی است، افزود: بیماران تالاسمی که در استان کرمان تعداد  زیادی دارند یکی از مصرف کنندگان خون هستند.

میرزایی اظهار داشت: رخداد حوادث نیز یکی دیگر از مواردی است که مصرف خون را در استان کرمان بالا برده است.

وی با اشاره به اینکه استان کرمان جزو معدود استان هایی است که در زمینه پیوند سلول های بنیادی فعال است، تاکید کرد: بیماری هایی همانند سرطان خون نیاز به پیوند سلول بنیادی دارد و این مورد نیز مصرف خون و فرآورده های خونی را افزایش می دهد.

مدیرکل انتقال خون استان کرمان با بیان اینکه پوشش پهناورترین استان کشور لازمه تعدد مراکز درمانی است، خاطرنشان کرد: پراکندگی و تعدد مراکز درمانی در استان موجب شده ما در کرمان پنج پایگاه در شهرستان های کرمان، رفسنجان، سیرجان، جیرفت و بم داشته باشیم تا در صورت نیاز سریعا به دیگر شهرستان ها خون ارسال شود.

وی تصریح کرد: تعداد بالای عمل های جراحی و وجود ۴۰ مرکز درمانی در کرمان، بیماران زنان‌ و زایمان و نوزادان کرمان را به یکی از استان های پر مصرف در خون و فرآورده های خونی تبدیل کرده است.

مدیرکل سازمان انتقال خون استان کرمان با اشاره به وضعیت کرونا، اذعان کرد: شیوع کرونا اهدای خون را با کاهش چشمگری مواجه کرده که با کمک اصحاب رسانه و دستگاه های اجرایی این روند رو به بهبود است.

وی با بیان اینکه با کمبود ذخایر خونی  در استان کرمان روبرو نیستیم افزود: نیاز به خون و فرآورده های خونی همیشگی و دائمی است.

میرزایی تاکید کرد: همراه داشتن کارت ملی برای افراد اهدا کننده خون جهت اهدای خون الزامی است.

مدیرکل انتقال خون استان کرمان با بیان اینکه این نهاد حیاتی است و با لحظات کار می کند تاکید کرد: اصحاب رسانه در تمام لحظات یاریگر انتقال خون بوده و هستند. 
وی گفت: فرهنگ سازی باید در اهدای خون ادامه دار باشد تا نسل جدید نیز با این فرهنگ آشنا شوند.

میرزایی گفت: دستگاه های اجرایی، رسانه و مردم سه ضلع یک مثلث هستند اظهار داشت: در حوزه انتقال خون همواره با کمک های رسانه ها
مشکلی در تامین خون به وجود نیامده است.

وی به حضور کمرنگ بانوان در بخش اهدا خون اشاره کرد و گفت: بانوان در بسیاری از فعالیت های اجتماعی شرکت دارند و ۶ تا هفت درصد اهدا کنندگان را تشکیل می دهند در حالی که بیش از ۵۰ درصد از حجم خون اهدایی را مصرف می کنند. 
مدیرکل انتقال خون استان کرمان بیان کرد: کم خونی، ضعف و ابتلا به بیماری ها باورها و دلایل اشتباه مراجعه نکردن بانوان به پایگاه های انتقال خون است.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو − 2 =

مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.