منو

احیاء محله ادیان(فردوس) در قلب شهر به همت شهرداری رفسنجان

شهردار رفسنجان گفت: طراحی و بازآفرینی محله همزیستی ادیان با هدف جذب گردشگر و باز زنده سازی تاریخچه اقلیت های مذهبی در رفسنجان انجام می شود.

۲۴ خرداد ۱۴۰۰

به گزارش ایستار به نقل از روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهر رفسنجان مهندس مختاری با بیان اینکه شهر رفسنجان از قدمت و جایگاه تاریخی ویژه ای برخوردار است و دارای ابنیه تاریخی فراوان بوده است، گفت: حضور پیروان ادیان از گذشته های دور در رفسنجان نشان از همزیستی مسالمت آمیز مردم این خطه با سایر ادیان و مذاهب دارد.

وی ادامه داد: امروزه فضاهای شهری به عنوان محور اصلی رویدادها و اجتماعات بشری نقش مؤثری در تعاملات شهروندان دارند و می توانند امکان برخورداری تمامی اقشار جامعه از سیمای شهری را فراهم کنند.

شهردار رفسنجان با اشاره به موقعیت جغرافیایی محله ادیان در ضلع شرقی خیابان انقلاب(فردوس)، تصریح کرد: این پروژه دارای بافت ترکیبی بوده و شامل المان مرکزی، آبنما و مکعب هایی با نماد ادیان در محل اصلی طرح و منقش به آیاتی از کلام الله مجید است.

وی با بیان اینکه پروژه مذکور با محوریت المان مرکزی که تداعی کننده دین اسلام و مظهر عطوفت، سازش، پاکی و صفا می باشد، طراحی شده است، گفت: طراح در این پروژه تلاش کرده است ضمن نمایش وحدت ادیان، نقش تفکر شیعه را در آن به درستی نمایان سازد.

وی برآورد ریالی پروژه را نزدیک به 10 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: پروژه همزیستی ادیان اقدامی منحصربفرد و خاص بوده است که ضمن خلق اثر تاریخی و ماندگار حس زیبایی شناسی به مخاطب را القا می کند.

مهندس مختاری خاطرنشان کرد: این پروژه به دلیل دسترسی به خیابان های مرکزی شهر و بازار اصلی و تاریخی رفسنجان امکان حضور و بازدید مسافران و گردشگران از این محله را به وجود می آورد.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 5 =

مطالب مرتبط
خدمتگزاری شورای مردمی برای تحقق آنچه خواست مردم بوده است/ تشریح اقدامات مدیریت شهری در دوره ششم شورا

رئیس شورای شهر رفسنجان گفت: شورای اسلامی شهر با عنوان شورای مردمی خدمتگزاری می کند تا آنچه اراده و خواست مردم است، محقق شود.

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
رهبر انقلاب: رفتار آمریکا در قبال دانشجویان حقانیت موضع جمهوری اسلامی را نشان داد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رفتار وحشیانه و بی‌رحمانه سگ هار صهیونیستی را باعث اثبات حقانیت موضع جمهوری اسلامی و ملت ایران بیان کردند و رفتار آمریکا و دستگاه‌های مرتبط با آنها را در قبال «اعتراض بدون خشونت و تخریب» دانشجویان معترض به جنایات اسرائیل، دلیل دیگری بر اثبات موضع جمهوری اسلامی ایران در بدبینی به دولت آمریکا دانستند

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
مشارکت 1040 نوجوان دهه هشتادی در مدیریت شهری

سید عباس حسینی معاون هنری شهرداری رفسنجان در آیین آغاز بکار شهرداران نوجوان دهه هشتادی گفت: ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم در رفسنجان داریم که هر کدام از آن‌ها برخوردار از یک تیم ۹ نفره در حوزه های مختلف شهری هستند که در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی از امروز فعالیت خود را به‌صورت رسمی آغاز می‌کنند.

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.