منو

ارتقاء هویت شهری با توسعه سرانه های فرهنگی و اجتماعی در محلات رفسنجان

شهردار رفسنجان از تلاش مدیریت شهری برای توسعه و تقویت سرانه های فرهنگی و اجتماعی به منظور ارتقاء هویت محله ای خبر داد.

۲۳ آبان ۱۴۰۰

 

به گزارش ایستار به نقل از اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رفسنجان، مهندس کهنوجی در همایش «خانواده موفق» که با حضور کارکنان شهرداری و خانواده های آنان برگزار شد، با ابراز خرسندی از اولین دیدار خانوادگی با مجموعه شهرداری، خانواده بزرگ شهرداری را مجموعه ای از افراد با شرافت و مهربان قلمداد کرد و افزود: از اینکه توفیق یافتم در اولین دیدار خانوادگی در جمع شما باشم، بسیار خوشحالم.

وی با اشاره به نقش مهم آرامش در جامعه و خانواده، گفت: شعار من در ابتدای ورودم به شهرداری ایجاد آرامش برای مردم با تکیه بر هویت اسلامی – ایرانی بود که تحقق آن آرامش خانواده ها را نیز در پی خواهد داشت.

شهردار رفسنجان ادامه داد: برای بازگشت آرامش به مردم توسعه سرانه های آموزشی، ورزشی و فضای سبز با هدف ارتقاء هویت محله ای در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد و در همین راستا بازدیدهای متعددی از محلات با شورای شهر انجام گرفته است.

وی در پایان به نقش مهم و کلیدی مساجد به عنوان محور فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در قدیم اشاره کرد و افزود: امیدواریم با احیاء هویت محله ای در رفسنجان، آرامش مردم و آرامش خانواده ها را به آنان بازگردانیم.

 


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 1 =

مطالب مرتبط
خدمتگزاری شورای مردمی برای تحقق آنچه خواست مردم بوده است/ تشریح اقدامات مدیریت شهری در دوره ششم شورا

رئیس شورای شهر رفسنجان گفت: شورای اسلامی شهر با عنوان شورای مردمی خدمتگزاری می کند تا آنچه اراده و خواست مردم است، محقق شود.

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
رهبر انقلاب: رفتار آمریکا در قبال دانشجویان حقانیت موضع جمهوری اسلامی را نشان داد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رفتار وحشیانه و بی‌رحمانه سگ هار صهیونیستی را باعث اثبات حقانیت موضع جمهوری اسلامی و ملت ایران بیان کردند و رفتار آمریکا و دستگاه‌های مرتبط با آنها را در قبال «اعتراض بدون خشونت و تخریب» دانشجویان معترض به جنایات اسرائیل، دلیل دیگری بر اثبات موضع جمهوری اسلامی ایران در بدبینی به دولت آمریکا دانستند

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
مشارکت 1040 نوجوان دهه هشتادی در مدیریت شهری

سید عباس حسینی معاون هنری شهرداری رفسنجان در آیین آغاز بکار شهرداران نوجوان دهه هشتادی گفت: ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم در رفسنجان داریم که هر کدام از آن‌ها برخوردار از یک تیم ۹ نفره در حوزه های مختلف شهری هستند که در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی از امروز فعالیت خود را به‌صورت رسمی آغاز می‌کنند.

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.