۰۷ تیر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۸

لینک کوتاه: https://istarnews.ir?p=1002


خام‌فروشی محصولات کشاورزی و معادن در استان کرمان باید متوقف شود

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان گفت: جلوگیری از خام‌فروشی در معادن و محصولات کشاورزی استان کرمان ارزش افزوده زیادی به همراه دارد

به گزارش ایستار به نقل تسنیم ، شهباز حسن‌پور ظهر امروز در جلسه تعدادی از نمایندگان استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با مهدیان مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره بانک توسعه تعاون کشور اظهار داشت: رویکرد مجمع نمایندگان استان کرمان استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه استان است.

وی با عنوان اینکه تفاهم ایجاد 10 هزار شغل جدید در استان کرمان با معین‌های اقتصادی و بانک‌ها را در برنامه داریم گفت: این تعداد اضافه بر شغل مورد تعهد استان کرمان در سال جاری است.

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان با ابراز اینکه جهش تولید با ایجاد اشتغال در استان و کشور محقق می‌شود افزود: تاکید مقام معظم رهبری نیز بر همین است که جهش تولید تاثیر محسوسی بر سفره مردم داشته باشد.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات استان کرمان خام‌فروشی محصولات کشاورزی و معادن است ادامه داد: خام‌فروشی تنها در معادن نیست و در محصولات کشاورزی هم می‌توان با بسته‌بندی مناسب و ایجاد صنایع تبدیلی ارزش افزوده بیشتر برای استان کرمان ایجاد کرد.

حسن‌پور با عنوان اینکه دو هزار میلیارد تومان سرمایه نیاز است تا 10 هزار شغل تفاهم شده ایجاد شود گفت: 50 درصد این سرمایه توسط بانک به‌صورت تسهیلات تامین اعتبار می‌شود.

وی با بیان اینکه نیاز است بانک توسعه تعاون به‌صورت ویژه از شرکت‌های تعاونی استان حمایت کند افزود: تعاونی‌های بزرگ و اثرگذار در شهرستان‌های مختلف جنوب و شمال استان وجود دارد که اشتغال‌زایی خوبی هم داشتند که نیاز است با تسهیلات مناسب حمایت شوند.

نماینده مردم شهرستان‌های سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مصوبه مجلس شورای اسلامی است که شرکت‌های تعاونی عمران و توسعه شهرستانی توسط بانک عامل حمایت شوند.

وی با بیان اینکه مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های مس و گل‌گهر باید در خدمت مردم استان کرمان باشد گفت: برای استان کرمان قابل قبول نیست که علت  تعداد زیادی از دستگیرشدگان و مجرمان استان کرمان بیکاری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

11 − 10 =