منو

درخواست 105 شرکت دانش بنیان و فناور رفسنجان از رییس جمهوری

105 شرکت دانش بنیان و فناور رفسنجان در نامه ای به آیت الله رییسی رییس محترم جمهور خواستار احیای مصوبه سفر رییس جمهوری قبلی در خصوص راه اندازی پارک علم و فناوری شمال استان کرمان در رفسنجان شدند.

۲۰ مرداد ۱۴۰۱

به گزارش ایستار ،در این نامه جمعی، به مطالبه برآورده نشده شرکت های فناور، دانشگاهیان و مردم رفسنجان و شمال استان علیرغم مصوبه دولت قبل و تخصیص اعتبارات راه اندازی پارک به سازمان مدیریت استان و ممانعت وزارت علوم سابق اشاره شده و خواستار برقراری عدالت در صدور مجوزهای راه اندازی پارک ها با توجه به تعداد دانشگاه ها، تعداد دانشجویان، تعداد مراکز رشد، ظرفیت های فناورانه، پراکندگی استان ها شده است. همچنین در این نامه خواستار عدم صدور مجوز مجدد برای شهرهای دارای پارک با هدف توزیع عادلانه زیرساخت ها و حمایت های فناورانه و دسترسی آسانتر شرکت های فناور بیشتری به خدمات پارک های علم فناوری اشاره شده است.

شمال استان کرمان با در اختیارداشتن بیش از 10 مرکز دانشگاهی، چند ده هزار دانشجو و تعداد زیادی مرکز رشد و شرکت های فناور، دسترسی دشورای به خدمات فناورانه تنها یک پارک دانشگاهی موجود در استان دارند.

 


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − یازده =

مطالب مرتبط
افتتاح دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» به مناسبت روز رفسنجان با حضور هنرمندان و مسئولان

دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» همزمان با هجدهم دی ماه و روز رفسنجان در سالن سینما هنر مجموعه خجسته آگاه آغاز شد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
شهردار رفسنجان: میدان شهید رئیسی جاذبه‌ای مهم برای گردشگری و توسعه شهری است

مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان در نشست خبری ، پروژه میدان شهید رئیسی را به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های عمرانی و گردشگری شهر معرفی کرد و از تلاش‌های شهرداری برای زیباسازی ورودی های شهر و جذب گردشگران خبر داد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
۷ ساله شدن شوراها منتفی شد/برگزاری احتمالی انتخابات در ۱۴۰۵

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هفت ساله شدن شوراها منتفی شده و قرار است یک سال اضافه شود. ما به دنبال یک سال اضافه یا کم شدن نیستیم و گفتیم آنچه به صلاح است صورت بگیرد. پیشنهاد دادند که انتخابات شوراها یک سال عقب بیفتد و در سال ۱۴۰۵ برگزار شود و انتخابات مجلس و ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۷ برگزار خواهد شد.

۱۷ دی ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.