منو

استاندار کرمان: کرمان درگیر مباحث امنیتی و انتظامی مبارزه با مواد مخدر است

استاندار کرمان گفت: کرمان در حوزه مبارزه با موادمخدر با مباحث امنیتی انتظامی درگیر است و باید جور همه کشور را در این حوزه به دوش بکشد.

۲۶ مرداد ۱۴۰۱

پیرو سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان کرمان و دستور اکید رئیس جمهور مبنی بر راه‌اندازی مرکز ماده ۱۶ بانوان، هماهنگی‌ها و تقسیم‌بندی‌های لازم از سوی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان انجام گرفت.

در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان که به ریاست استاندار و با حضور قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار شد،

استاندار کرمان در این نشست بر مبارزه جدی با قاچاق مواد مخدر تاکید کرد.

محمد مهدی فداکار گفت: اجازه قاچاق مواد مخدر از راه کرمان را نمی‌دهیم. کرمان در نزدیکی مرزهای شرقی است و در این زمینه باید جور همه کشور در این حوزه را به دوش بکشد.

احمد دهقانی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز عنوان کرد: شرایط برای اجرای سریع مرکز ضروری و مهم ماده ۱۶ بانوان در کرمان فراهم است.

 


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 4 =

مطالب مرتبط
افتتاح دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» به مناسبت روز رفسنجان با حضور هنرمندان و مسئولان

دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» همزمان با هجدهم دی ماه و روز رفسنجان در سالن سینما هنر مجموعه خجسته آگاه آغاز شد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
شهردار رفسنجان: میدان شهید رئیسی جاذبه‌ای مهم برای گردشگری و توسعه شهری است

مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان در نشست خبری ، پروژه میدان شهید رئیسی را به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های عمرانی و گردشگری شهر معرفی کرد و از تلاش‌های شهرداری برای زیباسازی ورودی های شهر و جذب گردشگران خبر داد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
۷ ساله شدن شوراها منتفی شد/برگزاری احتمالی انتخابات در ۱۴۰۵

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هفت ساله شدن شوراها منتفی شده و قرار است یک سال اضافه شود. ما به دنبال یک سال اضافه یا کم شدن نیستیم و گفتیم آنچه به صلاح است صورت بگیرد. پیشنهاد دادند که انتخابات شوراها یک سال عقب بیفتد و در سال ۱۴۰۵ برگزار شود و انتخابات مجلس و ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۷ برگزار خواهد شد.

۱۷ دی ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.