معاون شهرسازی و امور زیربنایی شهرداری رفسنجان از پیشرفت ۲۵ درصدی عملیات اجرایی فاز دوم احداث دیوار حائل رودخانه شور خبر داد.
به گزارش ایستار، مهندس سیدعلی پورباقری با اعلام این خبر گفت: احداث دیوار حائل رودخانه شور در راستای افزایش پهنای باند خیابان پرستار و رفع گره ترافیکی و تسهیل در تردد خودروها اجرا خواهد شد.
وی افزود: فاز اول این پروژه از حد فاصل پل شهید مطهری تا امیرکبیرغربی به طول ۳۵٠ متر و اعتبار ۱٠٠ میلیارد ریال است که تا چند روز دیگر تکمیل می شود.
پورباقری بیان کرد: فاز دوم این پروژه حدفاصل بلوار شهیدمطهری تا بلوار آیت الصدر به طول ۴٠٠ متر و اعتبار ۷٠ میلیارد ریال است که هم اکنون با پیشرفت ۲۵ درصدی در حال اجراست.



در نشست خبری نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی، آخرین وضعیت اقتصادی، عمرانی و اجتماعی منطقه از جمله فشار شرایط جنگی بر گردشگری و کسبوکارهای دیجیتال، تأکید بر اجرای طرح کالابرگ بهعنوان حمایت معیشتی غیرنقدی، و نیز روند تسریع در ایمنسازی و اصلاح جادههای حادثهخیز رفسنجان مورد بررسی و تشریح قرار گرفت.
شهردار رفسنجان تأکید کرد: اگر پشتوانه مردمی در کف خیابان نبود پیروزی حاصل نمیشد.
ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم
تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.