منو

ابراز نگرانی از افزایش موارد ابتلا به کرونا در رفسنجان

رییس بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع) رفسنجان با ابراز نگرانی از افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در شهرستان رفسنجان، گفت: به دلیل شیوع بیماری کرونا مرکز بحران را قبل از افتتاح راه اندازی کرده ایم

۱۴ تیر ۱۳۹۹

به گزارش ایستار به نقل از ایسنا دکتر “علی موسوی” صبح امروز ۱۴ تیر ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از دهم تیرماه انتقال بیماران مبتلا به کرونا را از بیمارستان به مرکز بحران آغاز کرده ایم.

وی با ابراز نگرانی از افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در شهرستان رفسنجان افزود: در مرکز بحران فقط بیمارانی که تست کرونای آن ها مثبت شده است بستری می شوند.

رییس بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان ادامه داد: بیماران قبل از آمدن جواب تست در بخش بیماران مشکوک به کرونا بستری می شوند که در حال حاضر ۲۱ بیمار در مرکز بحران بستری هستند که سه نفر آن ها در ICU و ۸ بیمار در بخش مشکوک به کرونا بستری هستند.

موسوی افزود: در حال حاضر بخش های ICU کرونا، فوق تخصصی و بخش بستری بیماران کرونا بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع)به مرکز بحران منتقل شده اند. 

وی با اعلام این که برای انتقال بیماران مبتلا به کرونا آمبولانس مجزا در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: تمام سیستم مرکز بحران از جمله خدمات، غذا، و حتی امحاء زباله های این مرکز به صورت مجزا انجام می شود و ورود همراه بیمار به این مرکز ممنوع است. 

رییس بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) رفسنجان با اشاره به این که مرکز بحران دارای یک دستگاه دیالیز برای بیمارانی که به دیالیز احتیاج پیدا کنند مجهزاست توضیح داد: در حال حاضر ۵ پزشک متخصص عفونی و داخلی، ۴۰ پرستار، ۱۳ کمک پرستار، ۴ نگهبان، ۸ نیروی خدمات، یک نفر مسئول اموردارویی و یک نفر تکنیسین دارویی در این مرکز مشغول به فعالیت هستند. 

موسوی اضافه کرد: برای افتتاح این مرکز منتظر هماهنگی های لازم توسط مجتمع مس سرچشمه و سایر مسئولین شهرستان هستیم.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × دو =

مطالب مرتبط
افتتاح دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» به مناسبت روز رفسنجان با حضور هنرمندان و مسئولان

دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» همزمان با هجدهم دی ماه و روز رفسنجان در سالن سینما هنر مجموعه خجسته آگاه آغاز شد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
شهردار رفسنجان: میدان شهید رئیسی جاذبه‌ای مهم برای گردشگری و توسعه شهری است

مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان در نشست خبری ، پروژه میدان شهید رئیسی را به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های عمرانی و گردشگری شهر معرفی کرد و از تلاش‌های شهرداری برای زیباسازی ورودی های شهر و جذب گردشگران خبر داد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
۷ ساله شدن شوراها منتفی شد/برگزاری احتمالی انتخابات در ۱۴۰۵

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هفت ساله شدن شوراها منتفی شده و قرار است یک سال اضافه شود. ما به دنبال یک سال اضافه یا کم شدن نیستیم و گفتیم آنچه به صلاح است صورت بگیرد. پیشنهاد دادند که انتخابات شوراها یک سال عقب بیفتد و در سال ۱۴۰۵ برگزار شود و انتخابات مجلس و ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۷ برگزار خواهد شد.

۱۷ دی ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.