منو

بله آقای انارکی ؛ حالا این گند را خودتان جمع کنید

۱۰ مرداد ۱۴۰۵

تارنمای خبری ایستار//بعد از تپه‌نوردی و لو رفتن قرارداد ماهیانه ۵۰۰ میلیونی تفکری بافقی مدیرعامل یزدی باشگاه مس و به سقوط کشاندن تیم فوتبال مس رفسنجان به لیگ یک ، حالا شاهد تپه نوردی دومین مدیر یزدی در رفسنجان هستیم.

 دکتر محمد رضا دهقانی که با حمایت مستقیم انارکی نماینده ضد رفسنجانی شهرستان (دوست‌دار مدیران غیربومی و علی الخصوص یزدی‌ها) رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان شده است با عملکرد ضعیف خود صدای اعتراض مجموعه علوم پزشکی حتی هواداران انارکی را نیز درآورده است.

طبق شنیده‌ها دهقانی یزدی که جمعا ماهانه بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان حقوق ، مزایا و کارانه دریافت می کند، فقط سه روز در هفته در محل کارش در رفسنجان حضور می‌یابد و بقیه ایام هفته را در کنار خانواده در شهر یزد می‌گذراند .

از طرفی با توجه به اینکه دهقانی یزدی سابقه مدیریت کمی دارد و در حد و قواره دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نیست ، ضعف عملکردش اوضاع دانشگاه ، بیمارستان و شبکه بهداشت را به وخامت رسانده است و حتی شایعاتی مبنی بر قصد استعفای دستجمعی معاونین وی به گوش می‌رسد.

 بله آقای انارکی؛ حالا این گند را خودتان جمع کنید


برچسب ها:
مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.