منو

کرمان| ذبح دام در عید قربان تنها در کشتارگاه‌ها مجاز است

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با بیان اینکه ذبح دام در عید قربان تنها در کشتارگاه‌ها مجاز است گفت: شیوه‌های سنتی کشتار دام باعث آلودگی لاشه می‌شود.

۰۷ مرداد ۱۳۹۹

به گزارش ایستار به نقل از تسنیم ،حسین رشیدی ، با اشاره به اینکه در آستانه عید قربان قرار داریم اظهار داشت: امسال به دلیل شرایط ویژه‌ای که در کشور به واسطه شیوع ویروس کرونا حاکم است تمهیدات ویژه‌ای برای قربانی کردن دام در استان کرمان اندیشیده شده است.

وی با بیان اینکه امسال قربانی دام به شکل متفاوتی از سال‌های گذشته انجام می‌شود ادامه داد: متاسفانه در میادین عرضه دام زنده شاهد تجمع افراد هستیم که این تجمع می‌تواند عاملی برای انتقال ویروس کرونا باشد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اشاره به اینکه کشتار دام در خارج از کشتارگاه می‌تواند مشکل‌ساز باشد گفت: در عید قربان سال جاری با هماهنگی که با سازمان دام پزشکی، ستاد کرونای استانداری و استاندار کرمان انجام شده کشتار صرفا در کشتارگاه دام انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه کسانی که  مایل به قربانی کردن دام در عید قربان هستند باید به کشتارگاه مراجعه کنند افزود: زمینه‌ای فراهم شده که شهروندان تلفنی با مسئولان کشتارگاه تماس داشته و دام خود را انتخاب کنند.

رشیدی با تاکید بر اینکه باید 100 درصد پروتکل‌های بهداشتی مقابله با ویوس کرونا در زمان ضبح دام رعایت شود گفت: در خارج از کشتارگاه به هیچ عنوان امکان رعایت این دستورالعمل‌ها وجود ندارد.

وی با عنوان اینکه تماس دست با لاشه دام و استفاده از شیوه‌های سنتی پوست‌کنی و دمیدن در زیر پوست دام باعث آلودگی لاشه می‌شود ادامه داد: از سوی دیگر لاشه دام حتما باید پس از کشتار به مدت 24 ساعت در پیش سردکن قرار گیرد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با بیان اینکه همه شهروندانی که قصد انجام این کار خیر را دارند توصیه می‌شود با کشتارگاه‌ها هماهنگ کنند گفت: با نیروی انتظامی و شهرداری هماهنگ شده و از کشتار دام در اطراف شهر و اماکنی که شرایط بهداشتی لازم را ندارد جلوگیری شود.

وی با اشاره به اینکه اکیپ‌هایی برای نظارت در سطح شهر و ادارات دامپزشکی استان کرمان تشکیل شده که امر نظارت و راهنمایی همشهریان را به عهده دارند بیان کرد: تلفن 1512 دامپزشکی نیز به صورت دائمی پاسخگوی سوالات همشهریان است.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 − 1 =

مطالب مرتبط
مطالب پیشنهادی

پخش زنده بازی فوتبال مس رفسنجان _پرسپولیس تهران از تلویزیون های شهری

به همت اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رفسنجان مسابقات فوتبال مس رفسنجان و پرسپولیس از تلویزیون های شهری به صورت زنده پخش خواهد شد.

۱۰ فروردین ۱۴۰۲

فرماندار رفسنجان؛ سوخت جهت مقابله با سرمازدگی باغات پسته تخصیص یافت

فرماندار رفسنجان از تخصیص سوخت جهت مقابله با پدیده سرمازدگی ِ پیش رو خبر داد و گفت: باغداران می توانند به جهاد کشاورزی مراجعه و با ثبت نام در سامانه " سدف " این سهمیه را از شرکت پخش فرآورده های نفتی دریافت کنند.

۱۰ فروردین ۱۴۰۲

هشدار سرپرست بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع): همشهریان پروتکل های بهداشتی را جدي بگیرند

سرپرست بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع) نسبت به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در شهرستان رفسنجان وعدم رعایت پروتکل های بهداشتی هشدار داد.

۰۹ فروردین ۱۴۰۲

حضور استاندار کرمان در مناطق سیل‌زده جیرفت

استاندار کرمان صبح امروز 9 فروردین جهت بررسی وضعیت و میزان خسارت سیل در مناطق سیل‌زده جیرفت حضور یافت.

۰۹ فروردین ۱۴۰۲

دستگیری قاچاقچیان موادمخدر در رفسنجان

جانشین انتظامی شهرستان رفسنجان دستگیری قاچاقچیان موادمخدر در رفسنجان خبرداد.

۰۹ فروردین ۱۴۰۲

تــکذیــب دروغ بزرگـــ جــــلالــی

جریمه ۵۰۰ هزار تومان تا ۳ میلیارد تومان بدحجاب‌ها و... تکذیب شد.

۰۸ فروردین ۱۴۰۲

توقیف ۲ دستگاه تانکر حامل ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در محور رفسنجان_کرمان

جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان از توقیف ۲ دستگاه تانکر حامل ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در محور کرمان_رفسنجان خبر داد.

۰۸ فروردین ۱۴۰۲

حضور بانوان رفسنجانی در ورزشگاه ده هزار نفری شهدای مس در فصل آینده/اعلام زمان فروش بلیط دیدار دو تیم فوتبال مس رفسنجان و پرسپولیس تهران

معاون روابط عمومی و رسانه باشگاه فرهنگی ورزشی مس رفسنجان عنوان کرد:در فصل آینده شاهد حضور بانوان در ورزشگاه ده هزار نفری شهدای مس رفسنجان خواهیم بود.

۰۸ فروردین ۱۴۰۲

افزایش جوايز نقدي تورنمنت «طلاي كوير»

با توجه به استقبال فوتساليست هاي رفسنجاني، جوایز نقدی مسابقات فوتسال جام رمضان «طلاي كوير» از ١١٠ ميليون تومان به ١٣٠ ميليون تومان افزايش یافت .

۰۷ فروردین ۱۴۰۲

رونمایی پوستر و قرعه کشی مسابقات «طلای کویر»

آئین رونمایی پوستر رسمی و قرعه کشی مسابقات فوتسال جام رمضان «طلای کویر» برگزار شد.

۰۷ فروردین ۱۴۰۲
تامبلر فیسبوک توییتر اینستاگرام خبر خوان rss vk
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.