منو

۵۰۰۰ تن محصولات کشاورزی در استان کرمان از مبادی اصلی به دست مصرف کننده رسید

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمان از تامین متمرکز بیش از ۵ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی از ابتدای سال در استان کرمان خبر داد.

۲۱ مرداد ۱۳۹۹

به گزاش ایستار به نقل از تسنیم، رضا محمدحسینی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان با گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی و تبریک روز خبرنگار اظهار داشت: در عصر ارتباطات و فناوری نقش خبرنگار به‌عنوان ابزار اطلاع‌رسانی حیاتی و غیر قابل انکار است.

وی با اشاره به ضرورت تعاونی‌ها در بخش کشاورزی و روستاها بیان کرد: تشکیل تعاونی‌ها در بخش کشاورزی درروستاها به کشاورزان خرد کمک می‌کند تا ظرفیت تولیدی و بازاررسانی را بالا ببرند.

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمان با بیان اینکه تعاونی‌های روستایی هزینه‌های مربوط به تولید، حمل ونقل، بازاریابی و فرآوری را کاهش می‌دهد افزود: این تعاونی‌ها اهرم مناسبی برای توسعه روستایی و بالابردن بهره‌وری در بخش کشاورزی هستند.

وی ادامه داد: تعاون روستایی در استان کرمان در تلاش است تا با مشارکت هر چه بیشتر کشاورزان و روستائیان در قالب شرکت‌های تعاونی روستایی، شرکت‌های تولید روستایی، زنان روستایی، شرکت‌های تخصصی بخش کشاورزی در جهت بالابرد بهره‌وری در بخش کشاورزی و توسعه روستایی گام موثری بردارد.

محمدحسینی با اشاره به اینکه در سال گذشته مشارکت در خرید تضمینی 20 هزار تن گندم، خرید و فروش توافقی 89 هزار و 700 تن محصولات کشاورزی و دامی و خرید و ذخیره‌سازی و توزیع 2 هزار 100 تن میوه شب عید را داشتیم افزود: خرید، فرآوری و توزیع 6 هزار و 237 تن گندم بذری، تامین و توزیع سایر بذرهای اصلاح شده، توزیع کودهای شیمایی ازته، فسفاته و پتاسه، توزیع کودهای آلی و زیستی و توزیع سایرکودهای شیمیایی و ریزمغزی‌ها را انجام داده است.

وی با بیان به منظوربالابردن بهره‌وری وافزایش تولید اجرای طرح سیماب توسط تعاونی تولید روستایی در سطح 2 هزار هکتار از اراضی کشاورزی انجام شده است افزود: توسعه طرح سیماب در تعاونی‌های تولید روستایی بر روی محصول پسته درسال جاری در بیش از 3 هزار هکتار قرارداد منعقد شده است .

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمان با اشاره به اینکه طرح سیماب از سه سال گذشته در استان کرمان اجرا شده است گفت: در طرح سیماب در استان کرمان در سال گذشته تا 20 درصد افزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی را داشتیم.

وی بیان اینکه شیوع ویروس کرونا برای تعاونی‌های روستایی به یک فرصت تبدیل شده سبب شد تا این تعاونی خدمات خود را به خوبی نشان دهند افزود: در حوزه زنان روستایی 3 کارگاه در شهرستان‌های زرند و کرمان در تولید ماسک و لباس پزشکی فعال هستند و روزانه 20 هزار ماسک و 500 دست لباس پزشکی در این سه تعاونی تولید می‌شود.

محمدحسینی با اشاره به اینکه یکی از مباحثی که در تعاون روستایی دنبال می‌شود تامین و توزیع متمرکز کالاهای اساسی  و محصولات کشاورزی است ادامه داد: تلاش بود تا محصولات کشاورزی از تولید به مصرف بوده و با قیمت مناسب به دست مصرف کننده برسند.

وی با بیان اینکه در طرح ضیافت ماه مبارک رمضان غرف شرکت تعاونی روستایی در سطح شهرستان‌ها نسبت به توزیع انواع محصولات کشاورزی، کالاهای تنظیم بازار و ضروری اقدام کرد گفت: این کالاها بین 20 تا 30 درصد زیر قیمت بازار توزیع شده است.

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمان با اشاره به اینکه بیش از 5 هزار تن کالای اساسی و محصول کشاورزی از ابتدای امسال از مبادی اصلی تامین و به دست مصرف کننده رسیده است افزود: ایجاد زیرساخت‌های جدید برای عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و ایجاد فروشگاه اینترتی را در استان داشتیم.

وی با بیان اینکه حضور واسطه‌های متعدد در بحث نهادهای کشاورزی همیشه مشکل‌ساز بوده است گفت: تلاش ما بر این است که این نهاده‌ها به طور مستقیم با کارخانه‌ها قرارداد بسته و با قیمت مطلوب و کیفیت مناسب در اخیتار کشاورزان گذاشته شود.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 2 =

مطالب مرتبط
خدمتگزاری شورای مردمی برای تحقق آنچه خواست مردم بوده است/ تشریح اقدامات مدیریت شهری در دوره ششم شورا

رئیس شورای شهر رفسنجان گفت: شورای اسلامی شهر با عنوان شورای مردمی خدمتگزاری می کند تا آنچه اراده و خواست مردم است، محقق شود.

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
رهبر انقلاب: رفتار آمریکا در قبال دانشجویان حقانیت موضع جمهوری اسلامی را نشان داد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رفتار وحشیانه و بی‌رحمانه سگ هار صهیونیستی را باعث اثبات حقانیت موضع جمهوری اسلامی و ملت ایران بیان کردند و رفتار آمریکا و دستگاه‌های مرتبط با آنها را در قبال «اعتراض بدون خشونت و تخریب» دانشجویان معترض به جنایات اسرائیل، دلیل دیگری بر اثبات موضع جمهوری اسلامی ایران در بدبینی به دولت آمریکا دانستند

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
مشارکت 1040 نوجوان دهه هشتادی در مدیریت شهری

سید عباس حسینی معاون هنری شهرداری رفسنجان در آیین آغاز بکار شهرداران نوجوان دهه هشتادی گفت: ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم در رفسنجان داریم که هر کدام از آن‌ها برخوردار از یک تیم ۹ نفره در حوزه های مختلف شهری هستند که در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی از امروز فعالیت خود را به‌صورت رسمی آغاز می‌کنند.

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.