منو

استاندار سابق کرمان: شخصا برنامه‌ای برای استعفا نداشتم/از همه مردم و مسئولین استان کرمان عذرخواهی می‌کنم

استاندار سابق کرمان گفت: با توجه به شرایط کشور شخصا برنامه‌ای برای استعفا نداشتم و می‌دانستم که در وضعیت فعلی کشور تا پایان دولت این سختی ها را باید تحمل کنم تا حداقل پروژه‌های نیمه تمام را به اتمام برسانیم اما شرایطی پیش آمد و مصلحت در این دیده شد که بنده استعفا بدهم.

۲۵ آبان ۱۳۹۹

به گزارش ایستار به نقل از ایسنا،دکتر “محمدجواد فدایی” پیش از ظهر امروز ۲۵ آبان‌ماه در دیدار معاون سیاسی وزیر کشور با نماینده ولی فقیه در استان کرمان ضمن تقدیر و تشکر از همکاری و راهنمودهای نماینده ولی فقیه در استان کرمان گفت: از همه مردم استان کرمان عذرخواهی می‌کنم که اگر کارهایی که باید انجام می‌دادم نتوانسته یا وقت نشد بتوانیم کاری انجام دهیم و امیدوارم استاندار جدید کرمان بتواند توسعه بیشتر استان را رقم بزند.

وی تاکید کرد: با توجه به شرایط کشور شخصا برنامه‌ای برای استعفا نداشتم و می‌دانستم که در وضعیت فعلی کشور تا پایان دولت این سختی ها را باید تحمل کنم تا حداقل پروژه‌های نیمه تمام را به اتمام برسانیم اما شرایطی پیش آمد و مصلحت در این دیده شد که بنده استعفا بدهم و مدتی تعیین تکلیف این استعفای بنده به طول انجامید و خیلی خواهش کردم تا با استفعای بنده موافقت شد.

استاندار سابق کرمان بیان کرد: امیدوارم این استعفای بنده در جهت توسعه استان و خدمت به مردم باشد و زمینه‌ای برای کار، تلاش، انرژی و کارهای بیشتری در استان شود و از همه مردم و مسئولین استان کرمان امید عفو دارم.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − پنج =

مطالب مرتبط
افتتاح دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» به مناسبت روز رفسنجان با حضور هنرمندان و مسئولان

دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» همزمان با هجدهم دی ماه و روز رفسنجان در سالن سینما هنر مجموعه خجسته آگاه آغاز شد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
شهردار رفسنجان: میدان شهید رئیسی جاذبه‌ای مهم برای گردشگری و توسعه شهری است

مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان در نشست خبری ، پروژه میدان شهید رئیسی را به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های عمرانی و گردشگری شهر معرفی کرد و از تلاش‌های شهرداری برای زیباسازی ورودی های شهر و جذب گردشگران خبر داد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
۷ ساله شدن شوراها منتفی شد/برگزاری احتمالی انتخابات در ۱۴۰۵

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هفت ساله شدن شوراها منتفی شده و قرار است یک سال اضافه شود. ما به دنبال یک سال اضافه یا کم شدن نیستیم و گفتیم آنچه به صلاح است صورت بگیرد. پیشنهاد دادند که انتخابات شوراها یک سال عقب بیفتد و در سال ۱۴۰۵ برگزار شود و انتخابات مجلس و ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۷ برگزار خواهد شد.

۱۷ دی ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.