منو

لزوم اجرایی شدن سند سازگاری با کم آبی در کرمان

استاندار کرمان تاکید کرد: ذهن همه نخبگان و جامعه استان را درگیر سند آمایش سرزمین استان کنید.

۲۱ آذر ۱۴۰۰

 به گزارش ایستار ،علی زینی وند شامگاه ۲۰ آذرماه در شورای برنامه ریزی استان کرمان پیشنهاد کرد: در برنامه هفتم توسعه احکامی به صورت مشخص برای ملزم کردن دستگاه ها در راستای اجرای مصوبات سند آمایش سرزمین داشته باشیم. همچنین زمینه بازنگری در سند آمایش سرزمین به صورت دوره ای ایجاد شود.

وی ادامه داد: در سند ملی آمایش سرزمین، استان کرمان جزو ۱۱ شهر مهم کشور آمده است لذا باید تلاش مضاعفی داشته باشیم و باید به توسعه ارتباطات در زمینه تکمیل زیرساخت های ترانزیتی و ریلی استان توجه ویژه شود.

استاندار کرمان با بیان این مطلب که در آینده کرمان بسیار متفاوت خواهد بود و در ادامه به سند آمایش سرزمین استان کرمان اشاره کرد و افزود: دستگاه ها تا پایان سال برش بخشی توسعه ای خود را برای سال آینده ارایه دهند که برای این کار باید از ظرفیت دانشگاه ها استفاده شود.

وی معادله توسعه استان را کاملا روشن دانست و بیان کرد: باید در ابتدا برای مشکل آب تدابیری عملیاتی اتخاذ شود و قصد تعطیلی زندگی کشاورزان نداریم بلکه به دنبال متحول کردن حوزه کشاورزی هستیم و به اجبار باید کشاورزی ما مکانیزه شود.

زینی وند بر لزوم اجرایی شدن سند سازگاری با کم آبی تاکید کرد و افزود: چهار یا پنج کرمانی داریم که جهان از تجربیات آنها در حوزه کشاورزی استفاده می کند.

وی پیشرو توسعه و تحول استان را مدیران دانست و بیان کرد: در سطح ملی مصوب کردم که توسعه متوازن استان در دستور کار همه وزارتخانه ها قرار گیرد.

استاندار کرمان با بیان اینکه باید پارک های علم و فناوری در استان پر رونق تر شوند، تصریح کرد: همه ارزیابی های ما از دستگاه براساس اجرایی شدن سند آمایش سرزمین خواهد بود و با توجه به ثروت های که استان دارد لذا کرمان می تواند بیشتر از سند ملی آمایش سرزمین بهره بگیرد و موفق ترین استان در زمینه اجرای این سند باشد.

محمدرضا پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: به نظر می رسد دستگاه ها درگیر با سند آمایش سرزمینی نیستند و باید این سند مبنای کار دستگاه ها باشد.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + سه =

مطالب مرتبط
خدمتگزاری شورای مردمی برای تحقق آنچه خواست مردم بوده است/ تشریح اقدامات مدیریت شهری در دوره ششم شورا

رئیس شورای شهر رفسنجان گفت: شورای اسلامی شهر با عنوان شورای مردمی خدمتگزاری می کند تا آنچه اراده و خواست مردم است، محقق شود.

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
رهبر انقلاب: رفتار آمریکا در قبال دانشجویان حقانیت موضع جمهوری اسلامی را نشان داد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رفتار وحشیانه و بی‌رحمانه سگ هار صهیونیستی را باعث اثبات حقانیت موضع جمهوری اسلامی و ملت ایران بیان کردند و رفتار آمریکا و دستگاه‌های مرتبط با آنها را در قبال «اعتراض بدون خشونت و تخریب» دانشجویان معترض به جنایات اسرائیل، دلیل دیگری بر اثبات موضع جمهوری اسلامی ایران در بدبینی به دولت آمریکا دانستند

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
مشارکت 1040 نوجوان دهه هشتادی در مدیریت شهری

سید عباس حسینی معاون هنری شهرداری رفسنجان در آیین آغاز بکار شهرداران نوجوان دهه هشتادی گفت: ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم در رفسنجان داریم که هر کدام از آن‌ها برخوردار از یک تیم ۹ نفره در حوزه های مختلف شهری هستند که در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی از امروز فعالیت خود را به‌صورت رسمی آغاز می‌کنند.

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.