منو

بهره برداری از سه پروژه عمرانی شهرداری رفسنجان در آستانه سال نو

شهردار رفسنجان گفت: سه پروژه عمرانی مدیریت شهری در شرق رفسنجان در اواسط اسفندماه و در آستانه سال جدید تکمیل و افتتاح می شوند.

۲۴ آذر ۱۴۰۰

 

به گزارش ایستار، مهندس کهنوجی با اشاره به اینکه در حال برنامه ریزی و تدوین پروژه های جدید در شهر هستیم، از اتمام عملیات پارک حاشیه ای بعثت ساحلی، میدان آیت الله هاشمیان (ره) و بوستان بانوان۲ تا اواسط اسفندماه خبر داد.

وی ادامه داد: شهرداری رفسنجان در کنار سایر فعالیت‌های خدمات شهری و فضای سبز و… تمام سعی خود را به کار گرفته تا پروژه‌های در دست اجرا را به سرعت به اتمام برساند.

شهردار رفسنجان تأکید کرد: با برنامه‌ریزی‌های مدون و اجرای پروژه‌های متعدد عمرانی، فرهنگی، ورزشی و گردشگری در رفسنجان، شهروندان توسعه و تحول را بیش از پیش احساس خواهند کرد.

مهندس کهنوجی با بیان اینکه دیدارهای چهره به چهره به منظور ارتقاء تعاملات اجتماعی در محله ها برگزار می شود، اظهار کرد: قصد داریم پروژه های جدید را بر مبنای مطالبات مردمی و با توجه به ضرورت اساسی هر منطقه تعریف کنیم.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × پنج =

مطالب مرتبط
افتتاح دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» به مناسبت روز رفسنجان با حضور هنرمندان و مسئولان

دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» همزمان با هجدهم دی ماه و روز رفسنجان در سالن سینما هنر مجموعه خجسته آگاه آغاز شد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
شهردار رفسنجان: میدان شهید رئیسی جاذبه‌ای مهم برای گردشگری و توسعه شهری است

مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان در نشست خبری ، پروژه میدان شهید رئیسی را به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های عمرانی و گردشگری شهر معرفی کرد و از تلاش‌های شهرداری برای زیباسازی ورودی های شهر و جذب گردشگران خبر داد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
۷ ساله شدن شوراها منتفی شد/برگزاری احتمالی انتخابات در ۱۴۰۵

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هفت ساله شدن شوراها منتفی شده و قرار است یک سال اضافه شود. ما به دنبال یک سال اضافه یا کم شدن نیستیم و گفتیم آنچه به صلاح است صورت بگیرد. پیشنهاد دادند که انتخابات شوراها یک سال عقب بیفتد و در سال ۱۴۰۵ برگزار شود و انتخابات مجلس و ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۷ برگزار خواهد شد.

۱۷ دی ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.