منو

تشریح خدمات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به زائران حاج‌قاسم

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان کرمان گفت: پخت و توزیع ۱۷۵ هزار پرس غذا بین زائرین، توزیع ۵ هزار بسته معیشتی در مناطق محروم و توزیع۳۰ سری جهیزیه بین زوج‌های جوان نیازمند از جمله اقدامات این ستاد در طول هفته مقاومت در کرمان است.

۰۵ دی ۱۴۰۰

به گزارش ایستار به نقل از فارس، محمدعلی روح‌اللهی ظهر امروز در نشست خبری در تشریح برنامه‌های اجرایی ستاد فرمان حضرت امام (ره) در دومین سالگرد شهید سلیمانی اظهار داشت: سردار سلیمانی در مقام ولایتمداری یک الگو و اسوه برای ما بود و به همین جهت ماندگار شد و منش و سلوک سردار سلیمانی بود که باعث شد مکتب سلیمانی به وجود آید

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان کرمان با بیان اینکه در اولین سالگرد شهید سلیمانی  ستاد اجرایی فرمان اقدامات خوبی را به ویژه بنیاد احسان انجام داد، افزود: سعی کرده‌ایم اهم برنامه‌ها و فعالیت‌هایی که ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در دومین سالگرد حاج‌قاسم انجام می‌دهد در قالب مشارکت باشد و به همین جهت امسال با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، موکب‌داران و کمیته مردمی برگزار سالگرد همکاری داریم .

روح‌اللهی تصریح کرد: تعداد ۱۵ موکب فعال که در زمان اربعین به زائرین کربلا خدمات ویژه‌ای می‌دادند در دومین سالگرد حاج‌قاسم با ستاد اجرایی فرمان امام همکاری خواهند داشت که از جمله اقدامات در هفته مقاومت پخت و توزیع ۱۷۵ هزار پرس غذا در بین زائرین، توزیع ۵ هزار بسته معیشتی در مناطق کم‌برخوردار و محروم استان و توزیع۳۰ سری جهیزیه بین زوج‌های جوان نیازمند استان است.

وی ابراز داشت: در طول هفته مقاومت و دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در ۱۵ موکب فعال در سطح شهر کرمان موادغذایی، آشامیدنی، توزیع ۲۵ هزار ماسک و مواد ضدعفونی و … در بین زائرین توزیع خواهد شد .

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان کرمان گفت: بنیاد احسان یک‌هزار تخته پتو را در اختیار اماکن اسکان زائران قرار می‌دهد تا بتوانیم میزبانی خوبی از زائرین سردار داشته باشیم، همچنین یک کاروان سلامت از ستاد اجرایی فرمان امام در مسیر گلزار شهدا برای ارائه خدمت به زائران مستقر خواهد شد.

روح‌اللهی تاکید کرد: از مردم کرمان تقاضا داریم با توجه به سیل جمعیتی که در هفته مقاومت در کرمان داریم از آمدن به گلزار شهدا خودداری کنند تا این فرصت برای زائرانی که از استان‌های دیگر به کرمان می‌آیند به خوبی فراهم شود.

وی ادامه داد:  سه موکب از استان‌های مازندران و هرمزگان تحت عنوان موکب‌های احسان‌المقاومه با ستاد اجرایی همکاری خواهند داشت  که در محدوده گلزار شهدا مستقر می‌شوند.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 7 =

مطالب مرتبط
مطالب پیشنهادی

پخش زنده بازی فوتبال مس رفسنجان _پرسپولیس تهران از تلویزیون های شهری

به همت اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رفسنجان مسابقات فوتبال مس رفسنجان و پرسپولیس از تلویزیون های شهری به صورت زنده پخش خواهد شد.

۱۰ فروردین ۱۴۰۲

فرماندار رفسنجان؛ سوخت جهت مقابله با سرمازدگی باغات پسته تخصیص یافت

فرماندار رفسنجان از تخصیص سوخت جهت مقابله با پدیده سرمازدگی ِ پیش رو خبر داد و گفت: باغداران می توانند به جهاد کشاورزی مراجعه و با ثبت نام در سامانه " سدف " این سهمیه را از شرکت پخش فرآورده های نفتی دریافت کنند.

۱۰ فروردین ۱۴۰۲

هشدار سرپرست بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع): همشهریان پروتکل های بهداشتی را جدي بگیرند

سرپرست بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع) نسبت به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در شهرستان رفسنجان وعدم رعایت پروتکل های بهداشتی هشدار داد.

۰۹ فروردین ۱۴۰۲

حضور استاندار کرمان در مناطق سیل‌زده جیرفت

استاندار کرمان صبح امروز 9 فروردین جهت بررسی وضعیت و میزان خسارت سیل در مناطق سیل‌زده جیرفت حضور یافت.

۰۹ فروردین ۱۴۰۲

دستگیری قاچاقچیان موادمخدر در رفسنجان

جانشین انتظامی شهرستان رفسنجان دستگیری قاچاقچیان موادمخدر در رفسنجان خبرداد.

۰۹ فروردین ۱۴۰۲

تــکذیــب دروغ بزرگـــ جــــلالــی

جریمه ۵۰۰ هزار تومان تا ۳ میلیارد تومان بدحجاب‌ها و... تکذیب شد.

۰۸ فروردین ۱۴۰۲

توقیف ۲ دستگاه تانکر حامل ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در محور رفسنجان_کرمان

جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان از توقیف ۲ دستگاه تانکر حامل ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در محور کرمان_رفسنجان خبر داد.

۰۸ فروردین ۱۴۰۲

حضور بانوان رفسنجانی در ورزشگاه ده هزار نفری شهدای مس در فصل آینده/اعلام زمان فروش بلیط دیدار دو تیم فوتبال مس رفسنجان و پرسپولیس تهران

معاون روابط عمومی و رسانه باشگاه فرهنگی ورزشی مس رفسنجان عنوان کرد:در فصل آینده شاهد حضور بانوان در ورزشگاه ده هزار نفری شهدای مس رفسنجان خواهیم بود.

۰۸ فروردین ۱۴۰۲

افزایش جوايز نقدي تورنمنت «طلاي كوير»

با توجه به استقبال فوتساليست هاي رفسنجاني، جوایز نقدی مسابقات فوتسال جام رمضان «طلاي كوير» از ١١٠ ميليون تومان به ١٣٠ ميليون تومان افزايش یافت .

۰۷ فروردین ۱۴۰۲

رونمایی پوستر و قرعه کشی مسابقات «طلای کویر»

آئین رونمایی پوستر رسمی و قرعه کشی مسابقات فوتسال جام رمضان «طلای کویر» برگزار شد.

۰۷ فروردین ۱۴۰۲
تامبلر فیسبوک توییتر اینستاگرام خبر خوان rss vk
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.