منو

رفسنجان می تواند یکی از مقاصد گردشگری یونسکو باشد

شهردار رفسنجان ظرفیت‌های فراوان گردشگری شهر رفسنجان را یادآور شد و گفت: رفسنجان می تواند در مسیر ژئوپارک شدن و به عنوان یک مقصد گردشگری در برنامه های یونسکو باشد.

۱۹ اسفند ۱۴۰۰

به گزارش ایستار ، مهندس مجید کهنوجی در دیدار با جمعی از کارشناسان صنایع دستی، گردشگری و ایرانشناسی که به منظور هم اندیشی پیرامون ظرفیت های موجود گردشگری در شهرستان تشکیل شد، ضمن دریافت نظرات و پیشنهادات حاضرین، اظهار کرد: امروزه کمتر شهری را می‌توان بدون رویکرد و نگرش توسعه گردشگری مدیریت کرد.

وی افزود: رویکرد گردشگری و توجه ویژه به آن، باعث می‌شود شهری زیبا، جذاب، سرزنده و پویا داشته باشیم و شهر همچون مغناطیسی، گردشگران و سرمایه گذاران را به سوی خود بکشاند.

شهردار رفسنجان به ظرفیت‌های رفسنجان در مقوله گردشگری اشاره و بیان کرد: گردشگری مهمترین پتانسیل در زمینه اشتغالزایی برای رفسنجان است که شهرداری رفسنجان در این زمینه صددرصد حمایت می کند.

مهندس کهنوجی با بیان اینکه برای بحث گردشگری در بودجه سال آینده شهرداری رفسنجان نگاه ویژه ای شده است، خاطرنشان کرد: رفسنجان می تواند در مسیر ژئوپارک شدن و به عنوان یک مقصد گردشگری در برنامه های یونسکو باشد و در این زمینه برنامه ریزی آن به زودی آغاز می شود.

شهردار رفسنجان معرفی رفسنجان به عنوان شهر خلاق در دوره جدید مدیریت شهری برای قرار گرفتن در مقاصد گردشگری یونسکو را در این زمینه یادآور شد.

وی تحول شهری و متعاقب آن تحول اقتصادی و فرهنگی، اجتماعی در شهرها را بدون توجه به مقوله ارزشمند و مهم گردشگری امری نشدنی دانست و گفت: برای تحقق گردشگری شهری باید هم زمان با رشد مکان‌ها و جاذبه‌های گردشگری شهری، تسهیلات و تجهیزات گردشگری نیز به تناسب گردشگران فراهم شود.

مهندس کهنوجی همچنین با اشاره به این مطلب که گردشگری می‌تواند در آمد خوبی برای شهروندان و شهر داشته باشد، خاطرنشان کرد: معرفی و ارائه صنایع دستی و پتانسیل های مختلف گردشگری، اقتصادی و… رفسنجان در قالب برگزاری هفته های فرهنگی رفسنجان در شهرهای مختلف کشور از برنامه های شهرداری رفسنجان در حوزه گردشگری است.

گفتنی است سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد یونسکو از سال ۲۰۰۴ طرحی را با عنوان شبکه شهرهای خلاق و با هدف ترویج همکاری میان شهرهایی که از خلاقیت برای پیشرفت خود استفاده کرده‌اند، راه‌اندازی کرد، این شبکه هفت حوزه‌ خلاقیت، شامل صنایع‌دستی، هنرهای بومی، هنرهای چندرسانه‌ای، فیلم، طراحی، خوراک شناسی، ادبیات و موسیقی را پوشش می‌دهد.

مفهوم شهر خلاق را می‌توان رویکردی جایگزین برای بازآفرینی شهری و تفکری نوین در همگرایی زیست سنتی و مدرن در شهر دانست؛ فرهنگ، آموزش و فضای خلاقیت نقطه کانونی شهر خلاق را تشکیل می‌دهد که نقش مهمی در احیا و توسعه مجدد شهری ایفا می‌کند.

شهرداری رفسنجان نیز در دوره جدید مدیریت شهری برای پیوستن به شهرهای خلاق اقدام کرده است.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + دوازده =

مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.