مدیرکل کمیته امداد استان کرمان گفت: امسال نیز برنامهریزی شده است، 10 هزار فرصت شغلی با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد تومان در شهرستانهای جنوبی استان توسط کمیته امداد ایجاد شود.
به گزارش ایستار، ناصر عسکرینژاد در حاشیه مراسم افتتاح مرکز نیکوکاری اشتغال، کارآفرینی در کهنوج کرمان اظهار داشت: یکی از رسالتهای اصلی امداد در راستای منویات مقام معظم رهبری بحث واگذاری کار مردم به خود مردم است که در این راستا این مرکز نیکوکاری افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان با بیان اینکه امیدوارم از طریق این مرکز که در حوزه اشتغال راهاندازی شده است فرزندان مددجویان به سمت اشتغال و توانمندی هدایت شوند، افزود: امیدواریم با اشتغال و توانمندسازی مددجویان علاوه بر حفظ عزت نفس آنها شاهد رشد و شکوفایی مددجویان نیز باشیم.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته 4500 فرصت شغلی در جنوب کرمان با اعتباری بالغ بر 159 میلیارد تومان ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: امسال نیز برنامهریزی شده است، 10 هزار فرصت شغلی با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد تومان در شهرستانهای جنوبی استان توسط کمیته امداد ایجاد شود.
فرماندار رفسنجان در بازدید از اجرای خط لوله انتقال آب خلیج فارس به رفسنجان گفت: پروژه خط انتقال آب خلیج فارس به طول 3 هزار و 700 متر در حال اجرا است و به زودی این آب وارد مدار مصرف خواهد شد و تنش آبی موجود در شهرستان را برطرف خواهد کرد.
رئیس دادگستری شهرستان رفسنجان از مجموعه شورای شهر و مدیریت شهری رفسنجان قدردانی کرد.
122 کیلومتر دویدندآمار شگفتانگیز برای اولین برد مس رفسنجان!
ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم
تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید