منو

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: مصوبه ۱۰ درصد پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی توسط مجلس لغو شد

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از لغو مصوبه ۱۰ درصد پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی توسط مجلس و ابلاغ آن به دولت خبر داد.

۲۹ تیر ۱۴۰۱

به گزارش ایستار، محمدرضا پورابراهیمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران از لغو مصوبه 10 درصد پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی توسط مجلس و ابلاغ آن به دولت خبر داد و اظهار داشت: بعد از پیگیری‌های انجام شده توسط کمیسیون اقتصادی مجلس و برگزاری جلسات متعدد هیئت تطبیق قوانین مجلس در ارتباط با مصوبه دولت بابت مستمری تامین اجتماعی بعد از مدت‌ها مذاکره و درخواست از دولت برای اصلاح، به دلیل اصرار دولت بر مصوبه خود در نهایت این مصوبه در هیئت تطبیق برای دومین بار مطرح و رد شد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: امروز این مطلب توسط ریاست مجلس به طور رسمی به دولت اعلام و مصوبه دولت در ارتباط با پرداخت 10 درصد به سایرین بازنشستگان تامین اجتماعی لغو شد.

پورابراهیمی با بیان اینکه دولت مکلف است مجدداً مصوبه هیئت امنای صندوق و شورای عالی کار را در دستور کار قرار بدهد، گفت: امیدواریم این اقدام مجلس در لغو مصوبه هیئت وزیران این فضا را فراهم کند که دولت با 38 درصد موافقت کند و هر چه سریع‌تر پرداخت بازنشستگان در کشور با عدد جدید اعلام شود.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 3 =

مطالب مرتبط
افتتاح دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» به مناسبت روز رفسنجان با حضور هنرمندان و مسئولان

دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» همزمان با هجدهم دی ماه و روز رفسنجان در سالن سینما هنر مجموعه خجسته آگاه آغاز شد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
شهردار رفسنجان: میدان شهید رئیسی جاذبه‌ای مهم برای گردشگری و توسعه شهری است

مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان در نشست خبری ، پروژه میدان شهید رئیسی را به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های عمرانی و گردشگری شهر معرفی کرد و از تلاش‌های شهرداری برای زیباسازی ورودی های شهر و جذب گردشگران خبر داد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
۷ ساله شدن شوراها منتفی شد/برگزاری احتمالی انتخابات در ۱۴۰۵

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هفت ساله شدن شوراها منتفی شده و قرار است یک سال اضافه شود. ما به دنبال یک سال اضافه یا کم شدن نیستیم و گفتیم آنچه به صلاح است صورت بگیرد. پیشنهاد دادند که انتخابات شوراها یک سال عقب بیفتد و در سال ۱۴۰۵ برگزار شود و انتخابات مجلس و ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۷ برگزار خواهد شد.

۱۷ دی ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.