منو

ضربه پلیس رفسنجان به استخراج غیرمجاز ارز دیجیتال

فرمانده انتظامی رفسنجان از کشف ۵۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در بازرسی از یک انبار در اطراف این شهر خبر داد و گفت: در این رابطه یک متهم نیز دستگیر شده است.

۰۸ مرداد ۱۴۰۵

به گزارش ایستار؛ «سرهنگ جواد خواجه پور» در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی دریافت خبری مبنی بر نگهداری و استفاده غیرمجاز از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال در یک انبار واقع در حاشیه شهر، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های لازم، با هماهنگی مقام قضایی و همراهی کارشناسان اداره برق از محل مورد نظر بازدید کردند که در جریان این بازرسی، ۵۸ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف شد.

ایشان با اشاره به اینکه ارزش تقریبی این دستگاه‌ها برابر نظر کارشناسان ۴۰ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این رابطه یک نفر متهم شناسایی و دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

وی همچنین با تأکید بر تداوم برخورد با استفاده‌کنندگان غیرمجاز از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال بیان کرد: با توجه به افزایش مصرف برق در فصل گرما و ضرورت مدیریت انرژی، پلیس با همکاری اداره برق، اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های میدانی خود را برای شناسایی و مقابله با این‌گونه تخلفات تشدید کرده است.

«سرهنگ خواجه پور»خاطرنشان کرد: استفاده غیرمجاز از ماینرها علاوه بر وارد کردن فشار به شبکه توزیع برق، موجب تضییع حقوق عمومی می‌شود و برخورد با این موضوع با جدیت ادامه خواهد داشت.


برچسب ها:
مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.