بخشدار مرکزی رفسنجان از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاهای بخش مرکزی خواست تا نسبت به ثبت نام اقدام کنند و آن را به روزهای آخر موکول ننمایند.
به گزارش ایستار ،مصطفی بخشی صبح امروز با حضور در محل ثبت نام و بازدید از روند ثبت نام داوطلبان انتخابات شوراهای روستایی بخش مرکزی افزود: انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی در۱۰۰ روستا در بخش مرکزی شهرستان رفسنجان برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۶۰نفر در سطح روستاهای بخش مرکزی ثبت نام کرده اند،عنوان کرد :از این تعداد ۵۰نفر مرد و ۱۰نفر زن می باشند.
رییس هیئت اجرایی انتخابات بخش مرکزی گفت : داوطلبان می توانند به چهار روش به صورت حضوری در بخشداری ها و به صورت غیر حضوری از طریق اپلکیشن و نرم افزار موبایلی، دفاتر پیشخوان دولت و کافی نت ها ثبت نام و کد رهگیری دریافت کنند که با توجه به شیوع ویروس کرونا و وضعیت قرمز شهرستان رفسنجان به داوطلبان توصیه می گردد تا حد امکان به صورت غیرحضوری اقدام نمایند و لزومی به مراجعه حضوری و تحویل فیزیکی مدارک نیست.
وی افزود : با عنایت به اینکه تعداد روستاها زیاد است و آمار داوطلبین هم زیاد خواهد بود، از این رو انتظار است داوطلبان نسبت به ثبت نام سریعتر اقدام کنند.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان با اشاره به توقف کامل فعالیت ماینرها در این مجموعه گفت: خط تولید خودروسازی در ۵ هکتار سوله تکمیل شده و طبق وعده سرمایهگذاران، تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسد.
دادستان عمومی و انقلاب رفسنجان از شناسایی و دستگیری سریع قاتل یک زن ۶۶ ساله با انگیزه سرقت، در کمتر از ۷۲ ساعت خبر داد.
ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم
تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.