بخشدار شهداد گفت: سهلانگاری گردشگران باعث آتشسوزی گسترده در روستای کشیتوییه شد.
به گزارش ایستار ،رضا اعتماد اظهار داشت: متاسفانه حضور گردشگران در روز طبیعت باعث خسارت زیادی به منطقه شده است و شاهد آتش سوزی در روستای “کشیتوییه” بودیم.
وی با بیان اینکه بر اثر روشن کردن آتش توسط گردشگران در باغات این روستا آتش گسترده شده و غیرقابل مهار شده بود گفت: متاسفانه دو هکتار از باغات و نخیلات روستای کشیتوییه در آتش سوخت.
بخشدار شهداد با اشاره به اینکه خودروهای آتشنشانی از شهرهای ماهان، شهداد، اندوهجرد و کرمان به منطقه اعزام شد افزود:خوشبختانه این آتشسوزی خسارت جانی نداشته است و میزان خسارت به باغات در حال ارزیابی بوده و نتیجه آن اطلاعرسانی میشود.



فرماندار ویژه رفسنجان با اشاره به آمار صادرات پسته در سال گذشته گفت: در سال زراعی گذشته، مهرماه ۱۴۰۳تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۴ حدود ۲۰۲ هزار تن پسته از کشور صادر شده است که ۴۷ درصد آن بهصورت مغز پسته بوده و این رقم نشان دهنده رشد تقاضای جهانی برای مغز پسته، به ویژه در صنایع شیرینیپزی و شکلاتسازی است.
ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم
تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.