منو

استاندار کرمان: تدابیری برای قطعی برق و گاز واحد های تولیدی اندیشیده شود

محمد مهدی فداکار عنوان کرد: قطعی برق و گاز واحدهای تولیدی معضل مهمی است باید در رفع آن تدابیر لازم اندیشیده شود که معیشت کارکنان واحد های تولیدی دچار مشکل نشود.

۲۴ اسفند ۱۴۰۱

به گزارش ایستار، محمد مهدی فداکار شامگاه سه شنبه در جلسه تکاپو، شورای تسهیل در امور کسب و کار شهرستان در محل سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به وجود مشکلات در برخی امور مردم اظهار داشت: متأسفانه برخی افراد اگر در بدنه دستگاه های دولتی نباشند کار مرم بهتر و به سهولت انجام می شود.

محمدمهدی فداکار بیان کرد: رتبه کسب و کار در استان کرمان 29، 30 و 31 است و امسال نرخ رتبه بیکاری به 4.5 کاهش یافته است و تعهد اشتغال استان امسال 103 درصد اجرا شده است.

وی ادامه داد: در پروژه ها و طرح های در دست اقدام گرفتاری ها و مسایلی وجود دارد که در صدد رفع آن ها هستیم تا پروژه ها به بهره برداری برسند و نرخ اشتغال افزایش یابد.

فداکار تصریح کرد: امسال با وجود مشکلات حوزه کشاورزی پسته ؛ شاهد کاهش 40 هزار تنی محصول پسته در رفسنجان بودیم این یعنی معادل 16 هزار میلیارد تومان پول به شهرستان وارد نشد لذا زندگی مردم این شهرستان به تولید پسته وابسته است که البته کشاورزان در 18 فروردین سال جدید باید آمادگی لازم جهت مقابله با بروز بلایای طبیعی سرمازدگی داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی رفسنجان دارای بالای 120 عضو است گفت: نگاه بد برخی ها کل کار را قفل می کند و برخی در موفقیت سرمایه گذار اختلال ایجاد می کنند اما برخی سرمایه گذاران با جدیت به کار خود ادامه می دهند؛ قطعی برق و گاز واحدهای تولیدی معضل مهمی است که باید در رفع آن تدابیر لازم اندیشیده شود مثلا در کار تولیدی یکی از واحدهای رفسنجان که زندگی مردم است و تعدادی افراد مشغول هستند برق را قطع می کنند که منجر به مشکلاتی می شوند.

فداکار ادامه داد: انرژی خورشیدی در استان بهترین مزیت است اگر برق در شهرستان از این طریق تولید شود واحدهای تولیدی با مشکل مواجه نمی شوند؛ همچنین دنبال این بودیم فشار گاز خانگی را کاهش دهیم تا گاز واحدهای تولیدی قطع نشود؛ واقعیت این است که مشکل شبکه نداریم و مشکل کمبود گاز در کشور وجود دارد و بهتر است مصرف گاز خانگی کاهش یابد.

استاندار کرمان خاطرنشان کرد: اروند چرخ واحدی تولیدی در رفسنجان است که دارای کمبود انرژی است و دنبال رفع این معضل واحد اروند چرخ هستیم.

وی خاطرنشان کرد: شرکت ملی صنایع مس ایران 1500 میلیارد تومان اعتبار از بانک های خارج استان به بانک کشاورزی استان کرمان انتقال داد تا به مردم تسهیلات واگذار کند که 700 میلیارد تومان از این میزان در بانک رفسنجان انتقال یافت.

فداکار بیان کرد: شرکت مس باید منابع خود را بیاورد و برای رفع مشکلات مردم سرمایه گذاری وکند.

وی اظهار کرد: بانک ها گاهاً اطلاعاتی کامل را در جلسه ها نمی دهند و باید با بانک خارج از جلسه مشکلات را حل کنیم سپس به جلسات رفع موانع تولید ببریم تا به صورت نهایی رفع مشکل گردد.

استاندار کرمان اظهار داشت: بازی های دلار در ایران ماهیت اقتصادی ندارد، وضعیت دلار عرصه جنگ است ولی نرخی که بالا رفت نزدیک 30 درصد برگشت؛ بهرحال نرخ تورم جهانی است و تفاوت نرخ تورم ها و با این حرکات دشمن در سلیمانیه باعث شد که دلار افزایش یابد به هر حال سعی داریم در رفع موانع تولید پیگیری های لازم را انجام دهیم تا اشتغال ها با مشکل روبرو نشوند.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × پنج =

مطالب مرتبط
مطالب پیشنهادی

فرماندار رفسنجان؛ سوخت جهت مقابله با سرمازدگی باغات پسته تخصیص یافت

فرماندار رفسنجان از تخصیص سوخت جهت مقابله با پدیده سرمازدگی ِ پیش رو خبر داد و گفت: باغداران می توانند به جهاد کشاورزی مراجعه و با ثبت نام در سامانه " سدف " این سهمیه را از شرکت پخش فرآورده های نفتی دریافت کنند.

۱۰ فروردین ۱۴۰۲

هشدار سرپرست بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع): همشهریان پروتکل های بهداشتی را جدي بگیرند

سرپرست بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع) نسبت به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در شهرستان رفسنجان وعدم رعایت پروتکل های بهداشتی هشدار داد.

۰۹ فروردین ۱۴۰۲

حضور استاندار کرمان در مناطق سیل‌زده جیرفت

استاندار کرمان صبح امروز 9 فروردین جهت بررسی وضعیت و میزان خسارت سیل در مناطق سیل‌زده جیرفت حضور یافت.

۰۹ فروردین ۱۴۰۲

دستگیری قاچاقچیان موادمخدر در رفسنجان

جانشین انتظامی شهرستان رفسنجان دستگیری قاچاقچیان موادمخدر در رفسنجان خبرداد.

۰۹ فروردین ۱۴۰۲

تــکذیــب دروغ بزرگـــ جــــلالــی

جریمه ۵۰۰ هزار تومان تا ۳ میلیارد تومان بدحجاب‌ها و... تکذیب شد.

۰۸ فروردین ۱۴۰۲

توقیف ۲ دستگاه تانکر حامل ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در محور رفسنجان_کرمان

جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان از توقیف ۲ دستگاه تانکر حامل ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در محور کرمان_رفسنجان خبر داد.

۰۸ فروردین ۱۴۰۲

حضور بانوان رفسنجانی در ورزشگاه ده هزار نفری شهدای مس در فصل آینده/اعلام زمان فروش بلیط دیدار دو تیم فوتبال مس رفسنجان و پرسپولیس تهران

معاون روابط عمومی و رسانه باشگاه فرهنگی ورزشی مس رفسنجان عنوان کرد:در فصل آینده شاهد حضور بانوان در ورزشگاه ده هزار نفری شهدای مس رفسنجان خواهیم بود.

۰۸ فروردین ۱۴۰۲

افزایش جوايز نقدي تورنمنت «طلاي كوير»

با توجه به استقبال فوتساليست هاي رفسنجاني، جوایز نقدی مسابقات فوتسال جام رمضان «طلاي كوير» از ١١٠ ميليون تومان به ١٣٠ ميليون تومان افزايش یافت .

۰۷ فروردین ۱۴۰۲

رونمایی پوستر و قرعه کشی مسابقات «طلای کویر»

آئین رونمایی پوستر رسمی و قرعه کشی مسابقات فوتسال جام رمضان «طلای کویر» برگزار شد.

۰۷ فروردین ۱۴۰۲

پایان کار باند سارقان منزل در رفسنجان

درپی وقوع چند فقره سرقت منازل در شهرستان رفسنجان پلیس آگاهی پس از کنترل دوربین های مداربسته اطراف محل سرقت، دو سارق سابقه دار را شناسایی و طی یک عملیات غافلگیرانه سارقان را دستگیر کرد.

۰۵ فروردین ۱۴۰۲
تامبلر فیسبوک توییتر اینستاگرام خبر خوان rss vk
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.