منو

برای تحقق شعار رهبری مبنی بر رونق تولید؛ کارت هوشمند چاه تلمبه های کشاورزی پسته رفسنجان شارژ شود

فرماندار رفسنجان گفت: باید توجه داشت که میزان آب مورد نیاز یک هکتار باغ پسته در شهرستان 8 هزار متر مکعب در سال بدون نیاز به آبشویی است در حالی که بر اساس کنتورهای هوشمند، متوسط  کنونی برداشت آب از چاه های کشاورزی برای یک هکتار، 5 هزار متر مکعب است و برداشت اضافه بیش از ساعت کارکرد، موجب خاموشی کنتور می شود که برای تولید پسته زیان بار است لذا شارژ شدن کارت های هوشمند چاه ها تا پایان برداشت محصول ضروری است. 

۰۱ تیر ۱۴۰۲

به گزارش ایستار، حسین رضایی در رابطه با نیاز آبی درختان پسته و صرفه جویی در مصرف آب اظهار کرد: اگرچه هوشمندسازی چاه های کشاورزی گامی موثر در صرفه جویی منابع آبی آن هم در وانفسای تنش آبی  و بحران آب در کشور، است اما توجه به شعار مقام معظم رهبری مبنی بر رونق تولید، آیا بهتر نیست در هوشمندسازی چاه های کشاورزی در رفسنجان بر اساس نیاز آبی گیاه در هر هکتار،  تعریف باغ استاندارد و نگاه به سند بالادستی تعادل بخشی تنظیم شود تا تولید پسته با مشکل جدی مواجه نشود؟

وی با اشاره به اینکه کلیه چاه های کشاورزی این شهرستان به کنتور هوشمند مجهز شده اند، اما افزود: یکی از سوالات بی پاسخ این است که چرا میزان ساعت های مختلفی برای برداشت آب از چاه های کشاورزی توسط کنتورهای هوشمند ( با توجه به اینکه محصول همه این چاه موتورهای یکی و پسته است) لحاظ شده است؟
فرماندار رفسنجان ادامه داد: به طور مثال برای 3 چاه کشاورزی کنار هم در یک منطقه ساعات مختلفی در طرح هوشمندسازی این کنتورها در نظر گرفته شده؛ یکی از آن ها باید به میزان 3400 ساعت در سال، دیگری 5400 ساعت در سال و سومی نیز 7200 ساعت در سال برداشت آب داشته باشد و عدول از این میزان زمان، کنتور به طور خودکار خاموش می شود و خلاف عدالت اجتماعی است.

رضایی با بیان اینکه نیاز آبی برای هر یک هکتار باغ پسته در رفسنجان 8 هزار متر مکعب در سال است افزود: با رایزنی ها توسط استاندار کرمان مقرر شد با توجه به شعار سال مقام معظم رهبری مبنی بر رونق تولید، نگذاریم تولید در بخش کشاورزی پسته ضربه بخورد و تا زمان برداشت محصول پسته یعنی تا پایان مهرماه کارت های کنتورهای هوشمند چاه های کشاورزی شهرستان شارژ شود و قطعی آب نباشد لذا بعد از برداشت محصول تدابیر و برنامه ریزی های لازم صورت گیرد.
وی ادامه داد: وقتی مقام معظم رهبری سال تولید را نامگذاری می کنند تمامی دستگاه ها اعم از جهاد کشاورزی، صمت، آب منطقه ای و غیره موظفند در راستای تحقق این شعار اقدامات عقلانی و مبتنی بر واقعیت های موجود را به عمل آورند.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 3 =

مطالب مرتبط
«ملی مس» سرآمد در تولید/گام‌های استوار برای تحقق شعار سال

با همت جهادی کارگران و مهندسان صنعت مس و به رغم قطعی متناوب برق مجتمع‌های تولیدی در ماه‌های اخیر، حجم فعالیت و تولید محصول در تمامی بخش‌های شرکت ملی صنایع مس ایران از ابتدای سال جاری نسبت به 4 ماهه نخست سال گذشته رشد داشته است.

۰۳ مرداد ۱۴۰۳
دومین جشنواره سراسری فیلم شهرنما کلید خورد

معاون هنری شهرداری رفسنجان از برگزاری دومین دوره جشنواره سراسری فیلم شهرنما خبر داد.

۰۳ مرداد ۱۴۰۳
فعالیت یک هزار و ۳۴۰ نفر در ستاد صبر استان کرمان/ از سال ۱۴۰۱ هیچ پرونده‌ای به دادگاه مطبوعات کرمان ارجاع نشده است

معاون حل اختلاف دادگستری استان کرمان از فعالیت یک هزار و ۲۴۰ نفر در ستاد صبر استان خبر داد و گفت: از این تعداد یک هزار و ۳۵ نفر به عنوان صلح یار، ۲۹۴ نفر به عنوان همیارصلح (دانش‌آموزی) و ۱۱ نفر هم طلایه‌دار صلح، دارای ابلاغ از سوی رئیس کل دادگستری استان کرمان هستند.

۰۲ مرداد ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.