منو

احتمال بازگشت برخی محدودیت های کرونایی به شهرستان رفسنجان

رییس ستاد کرونا شهرستان رفسنجان با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در این شهرستان، از احتمال بازگشت برخی محدودیت های کرونایی به شهرستان رفسنجان خبر داد.

۱۳ تیر ۱۳۹۹

به گزارش ایستار به نقل ازایسنا مجید فصیحی هرندی” در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر در وضعیت هشدار قرار داریم، اظهار کرد: از سوم اسفند تا ۱۲ تیرماه حدود ۷۵۰ نفر به ویروس کرونا در رفسنجان و انار مبتلا شده اند.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۲۱ نفر در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) رفسنجان بستری هستند، از این تعداد ۳ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند ضمن آنکه متاسفانه تاکنون ۱۷ نفر بر اثر بیماری کرونا در رفسنجان و انار جان خود را از دست دادند.

فرماندار رفسنجان با بیان اینکه احتمال بازگشت برخی از محدودیت ها به شهرستان وجود دارد، تصریح کرد: با توجه به محدودیت هایی که در جنوب استان اعمال شده است، احتمالا از هفته آینده این محدودیت ها در شهرستان رفسنجان نیز اجرا خواهد شد.

فصیحی هرندی ادامه داد: از مدیران تالار پذیرایی می خواهیم از ۵ روز آینده ( ۱۷ تیرماه) برای برگزاری مراسم به کسی زمان موعد مراسم ندهند.  

وی خاطرنشان کرد: جزئیات بیشتر محدودیت ها، شنبه بعد از جلسات ستاد ملی و استانی کرونا اعلام خواهد شد.  لذا از مردم فهیم شهرستان خواهشمندیم، فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نموده و در تجمعات ( مراسم عروسی، ختم، دورهمی ها، میهمانی ها) شرکت نکنند. 

فصیحی هرندی یادآور شد: از مردم رفسنجان می خواهیم حتی المقدور در خانه های خود بمانند، برای خرید مایحتاج زندگی حداقل یک نفر از منزل خارج شود. 

فرماندار رفسنجان همچنین عنوان کرد: سالن بحران ۵۰ تختخوابی شهدای صنعت مس آماده شده و هم اکنون بیماران کرونایی که نیاز به بستری دارند. در آنجا بستری هستند.

فصیحی هرندی با اشاره به اینکه هفته گذشته به کلیه ادارات، بانک ها و اصناف ابلاغ کردیم، ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی حتما از ماسک استفاده کنند، تصریح کرد: از کسبه، بازاریان و اصناف محترم خواهشندیم، ضمن اینکه خودشان مسائل بهداشتی را رعایت می کنند، از مراجعین بخواهند حتما از ماسک استفاده کنند.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 11 =

مطالب مرتبط
مطالب پیشنهادی

پخش زنده بازی فوتبال مس رفسنجان _پرسپولیس تهران از تلویزیون های شهری

به همت اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رفسنجان مسابقات فوتبال مس رفسنجان و پرسپولیس از تلویزیون های شهری به صورت زنده پخش خواهد شد.

۱۰ فروردین ۱۴۰۲

فرماندار رفسنجان؛ سوخت جهت مقابله با سرمازدگی باغات پسته تخصیص یافت

فرماندار رفسنجان از تخصیص سوخت جهت مقابله با پدیده سرمازدگی ِ پیش رو خبر داد و گفت: باغداران می توانند به جهاد کشاورزی مراجعه و با ثبت نام در سامانه " سدف " این سهمیه را از شرکت پخش فرآورده های نفتی دریافت کنند.

۱۰ فروردین ۱۴۰۲

هشدار سرپرست بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع): همشهریان پروتکل های بهداشتی را جدي بگیرند

سرپرست بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع) نسبت به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در شهرستان رفسنجان وعدم رعایت پروتکل های بهداشتی هشدار داد.

۰۹ فروردین ۱۴۰۲

حضور استاندار کرمان در مناطق سیل‌زده جیرفت

استاندار کرمان صبح امروز 9 فروردین جهت بررسی وضعیت و میزان خسارت سیل در مناطق سیل‌زده جیرفت حضور یافت.

۰۹ فروردین ۱۴۰۲

دستگیری قاچاقچیان موادمخدر در رفسنجان

جانشین انتظامی شهرستان رفسنجان دستگیری قاچاقچیان موادمخدر در رفسنجان خبرداد.

۰۹ فروردین ۱۴۰۲

تــکذیــب دروغ بزرگـــ جــــلالــی

جریمه ۵۰۰ هزار تومان تا ۳ میلیارد تومان بدحجاب‌ها و... تکذیب شد.

۰۸ فروردین ۱۴۰۲

توقیف ۲ دستگاه تانکر حامل ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در محور رفسنجان_کرمان

جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان از توقیف ۲ دستگاه تانکر حامل ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در محور کرمان_رفسنجان خبر داد.

۰۸ فروردین ۱۴۰۲

حضور بانوان رفسنجانی در ورزشگاه ده هزار نفری شهدای مس در فصل آینده/اعلام زمان فروش بلیط دیدار دو تیم فوتبال مس رفسنجان و پرسپولیس تهران

معاون روابط عمومی و رسانه باشگاه فرهنگی ورزشی مس رفسنجان عنوان کرد:در فصل آینده شاهد حضور بانوان در ورزشگاه ده هزار نفری شهدای مس رفسنجان خواهیم بود.

۰۸ فروردین ۱۴۰۲

افزایش جوايز نقدي تورنمنت «طلاي كوير»

با توجه به استقبال فوتساليست هاي رفسنجاني، جوایز نقدی مسابقات فوتسال جام رمضان «طلاي كوير» از ١١٠ ميليون تومان به ١٣٠ ميليون تومان افزايش یافت .

۰۷ فروردین ۱۴۰۲

رونمایی پوستر و قرعه کشی مسابقات «طلای کویر»

آئین رونمایی پوستر رسمی و قرعه کشی مسابقات فوتسال جام رمضان «طلای کویر» برگزار شد.

۰۷ فروردین ۱۴۰۲
تامبلر فیسبوک توییتر اینستاگرام خبر خوان rss vk
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.