۱۵ تیر ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۹

لینک کوتاه: https://istarnews.ir?p=1250


امار بیماران کرونایی سرپایی، اعلام نخواهد شد

سیاست جدید دولت براین اساس قرار دارد که امار بیماران سرپایی اعلام نخواهد شد.

به گزارش ایستار،دکتر جمالی زاده در جلسه ستاد مبارزه با ویروس کرونا با اشاره به اینکه در مرحله اپیدمی و در فصل تابستان در استان کرمان سرما خوردگی وانفولانزا وجود ندارد بیان کرد: هرکس که با علائم بدن درد،تب و مشکلات تنفسی به مراکز درمانی مراجه کند تست انجام نمی شود و مبنا را بیماری کرونا قرار میدهیم.

وی در ادامه گفت: ۲۰ در صد افراد مبتلابه کرونا نیاز به مراقبت های ویژه دارند و ۸۰ درصد انها به صورت سرپایی درمان خواهندشد.

جمالی زاده اظهارداشت: امروز ۲۴نفر مبتلا شدند که ۳ نفر به طور قطعی وچهار نفر به طور مشکوک در icu بستری شده اند و سیاست جدید دولت در این زمینه است که امار بیماران سرپایی اعلام نشود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تاکیدکرد: امکان مبتلا شدن به ویروس کرونا در تمام سنین است به طور مثال دیروز کودک ۱۸ماهه بستری شده است.اما برای افرادی که دارای بیماری زمینه (دیابت و فشار خون)،خانوم های باردار وبالای ۶۰ سال خطربیشتری دارد.

جمالی زاده در ادامه خاطر نشان کرد: تعداد افراد مثبت کرونا ما از ۸۰۰ نفر عبور کرده است واین تعداد بالا نتیجه ی شرکت در مراسم های عزاداری در خانه ومیهمانی های خانوادگی که باعث انتقال ویروس کرونا شده است.

جمالی زاده با اشاره به شرایط کشور تصریح کرد: سیاست دولت بر تعطیلی  نیست .بنابر استفاده از ماسک در سراسر کشور در مکان های عمومی ودستگاه های دولتی اجباری شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هفده − سه =